19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bu ş*refsizlerin yüzünden…”

Gebze 17.06.2020 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bu ş*refsizlerin yüzünden…”

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz kadınları taciz eden sapıklar için açtı ağzını yumdu gözünü… Gebze’de 4 dönemdir girdiği seçimleri açık ara kazanarak Arapçeşme Mahallesi’nde muhtarlık yapan Remzi Kandaz’ın sosyal medyada 80 binlik bir grubu bulunuyor. Gebzelilerin bulunduğu bu grupta kadınları rahatsız eden sapıklar yüzünden Muhtar Kandaz çileden çıktı. Sapıkları deşifre edeceğini söyleyen Kandaz’ın işte o paylaşımı; Ş*REFSİZLERE UYARI! Grubumuzda sık sık, bayan takipçilerimizin rahatsız edildiği hususunda şikayet almaktayız. Bu tür ş*refsizler her kimlerse, hemen gurubu terk etsinler, ya da adam olsunlar. Bu gibi ş*refsizlerin yüzünden, bayan kardeşlerimiz herhangi bir gönderiye beğeni ya da yorum bile yazamıyor. Ul*n sizin ananız, bacınız yok mu? Hemen arkadaşlık göndermek, merhaba, tanışabilir miyiz demek, hoş şeyler değil. Bu tür durumlar devam ederse, buradan deşifre edip, birde hesaplarının kapatılması için gereken neyse yapılacaktır.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz kadınları taciz eden sapıklar için açtı ağzını yumdu gözünü…

Gebze’de 4 dönemdir girdiği seçimleri açık ara kazanarak Arapçeşme Mahallesi’nde muhtarlık yapan Remzi Kandaz’ın sosyal medyada 80 binlik bir grubu bulunuyor. Gebzelilerin bulunduğu bu grupta kadınları rahatsız eden sapıklar yüzünden Muhtar Kandaz çileden çıktı.

Sapıkları deşifre edeceğini söyleyen Kandaz’ın işte o paylaşımı;

Ş*REFSİZLERE UYARI!

Grubumuzda sık sık, bayan takipçilerimizin rahatsız edildiği hususunda şikayet almaktayız. Bu tür ş*refsizler her kimlerse, hemen gurubu terk etsinler, ya da adam olsunlar. Bu gibi ş*refsizlerin yüzünden, bayan kardeşlerimiz herhangi bir gönderiye beğeni ya da yorum bile yazamıyor. Ul*n sizin ananız, bacınız yok mu? Hemen arkadaşlık göndermek, merhaba, tanışabilir miyiz demek, hoş şeyler değil. Bu tür durumlar devam ederse, buradan deşifre edip, birde hesaplarının kapatılması için gereken neyse yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.