Bu şanlı günde Türk milleti küllerinden yeniden doğmuştur

Dilovası 19.05.2017 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu şanlı günde Türk milleti küllerinden yeniden doğmuştur

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Başkan Toltar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı önemli bir gündür. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. EN ÖNEMLİ SERVETİMİZ GENÇLERİMİZDİR Türkiye'nin en önemli serveti gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için gerek devletimiz gerekse yerel yönetim olarak bizler, var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Bizler, Türkiye’yi Dünya'nın önde gelen ekonomileri, hak ve özgürlükler cenneti yapma yolunda emin adımlarla ilerlerken her zaman enerji kaynağımız da gençlerimiz olacaktır. Genç nesillerimizin, mazimizden aldıkları ilhamla, Türkiye'yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum. ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUM Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılını yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Başkan Toltar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı önemli bir gündür. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

EN ÖNEMLİ SERVETİMİZ GENÇLERİMİZDİR

Türkiye'nin en önemli serveti gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için gerek devletimiz gerekse yerel yönetim olarak bizler, var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Bizler, Türkiye’yi Dünya'nın önde gelen ekonomileri, hak ve özgürlükler cenneti yapma yolunda emin adımlarla ilerlerken her zaman enerji kaynağımız da gençlerimiz olacaktır. Genç nesillerimizin, mazimizden aldıkları ilhamla, Türkiye'yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUM

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılını yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.