Bu sorumsuzluk çok tehlikeli!

Gebze 20.05.2020 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu sorumsuzluk çok tehlikeli!

Gebzeliler dört günlük sokak kısıtlaması sonrasında çarşıya akın etti. Uzmanların tüm uyarıları bir kez daha boşa çıkarken evlerde kalmak yerine sokaklardaki kalabalık gelecek adına kaygı verdi. Vatandaşlar, ne sosyal mesafe kuralını ne de maske kullanımına aldırmadı. KURALLARI HİÇE SAYDILAR Dört günlük sokak kısıtlaması sonrasında Gebzeliler, çarşıya koştu. Vatandaşlar hiçbir uyarıyı dikkate almazken salgına karşı adeta meydan okudu. Gebzeliler, çarşıya akın ederken koronavirüs salgını karşısında uzmanların yaptığı uyarılara aldırmadı. Sosyal mesafe kuralı bir kez daha hiçe sayılırken görüntüler pes dedirtti. Gebzeli vatandaşların bu şok görüntüleri, salgının gidişatı konusunda endişe yaratırken görenlere “Allah sonumuzu hayretsin” dedirtti. TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? Yetkililerin tüm emeklerini hiçe sayan bu tablo , salgınla mücadele konusunda görenlere pes dedirtirken çoğu vatandaşın maske kullanımı konusunda hala uyarıları dikkate almadığı dikkatten kaçmadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm yetkililerin maske konusundaki sözlerini hiçe sayan manzaralar sokaklardaki tehlikeye dikkat çekerken salgınla mücadele konusunda iyi bir seviyeye geldiğimiz şu günlerde gelecek adına hiç iyi olmadı.

Gebzeliler dört günlük sokak kısıtlaması sonrasında çarşıya akın etti. Uzmanların tüm uyarıları bir kez daha boşa çıkarken evlerde kalmak yerine sokaklardaki kalabalık gelecek adına kaygı verdi. Vatandaşlar, ne sosyal mesafe kuralını ne de maske kullanımına aldırmadı.

KURALLARI HİÇE SAYDILAR

Dört günlük sokak kısıtlaması sonrasında Gebzeliler, çarşıya koştu. Vatandaşlar hiçbir uyarıyı dikkate almazken salgına karşı adeta meydan okudu. Gebzeliler, çarşıya akın ederken koronavirüs salgını karşısında uzmanların yaptığı uyarılara aldırmadı. Sosyal mesafe kuralı bir kez daha hiçe sayılırken görüntüler pes dedirtti. Gebzeli vatandaşların bu şok görüntüleri, salgının gidişatı konusunda endişe yaratırken görenlere “Allah sonumuzu hayretsin” dedirtti.

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

Yetkililerin tüm emeklerini hiçe sayan bu tablo , salgınla mücadele konusunda görenlere pes dedirtirken çoğu vatandaşın maske kullanımı konusunda hala uyarıları dikkate almadığı dikkatten kaçmadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm yetkililerin maske konusundaki sözlerini hiçe sayan manzaralar sokaklardaki tehlikeye dikkat çekerken salgınla mücadele konusunda iyi bir seviyeye geldiğimiz şu günlerde gelecek adına hiç iyi olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.