Bu söz Gebzespor tarihine geçecek

Spor 21.12.2015 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu söz Gebzespor tarihine geçecek

Bu söz Gebzespor tarihine geçecek

''Gebzespor'dan bir kişinin daha alacağı kalmadı'' sözü yaklaşık 1 buçuk yıldır hiç de yabancı olmadığımız bir cümle. Başkanlık koltuğuna oturduğu gün kulüpten alacağı olan 72 kişinin alacaklarının yüzde 30'larını ödeyerek Gebzespor'un yarınlarına ışık tutan Başkan İlker Çakır, hedefine adım adım ilerliyor. Bugün de Sinan Yitmez'in alacaklarının yüzde 30'unu vererek borçlu sayısını 18'e indiren Başkan Çakır, idari anlamda çok büyük bir adım atarak şimdiden Gebze'nin ve Gebzespor camiasının ismini altın harflerle yazdırdı. BU CÜMLE TARİHE GEÇECEK Deli dolu açıklamaları ve renkli cümleleriyle tanınan Başkan Çakır, yüzde 30'larını ödediği isimleri sosyal medyadan açıklarken şu cümleyi yazmayı ihmal etmiyor: ''Gebzespor'dan bir kişinin daha alacağı kalmadı'' Gebzesporun borçları tamamen bittiğinde şüphesiz bu cümle de tarihteki yerini alacak. SİNAN YİTMEZ DE KABUL ETTİ Alacaklarının yüzde 30’unu teslim alan eski futbolculardan Sinan Yitmez, noterden tasdikli 'Borcu yoktur' yazısı imzalayıp Gebzespor’daki alacağından feragat etti. Başkan Çakır, "Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gebzespor yaşadıkça buradan herkes daha iyi şartlarda hizmet etmeye ve ekmek yemeye devam edecek. Amacımız Gebzespor’un kurtuluşunu sağlayıp daha sağlam temeller üzerine zemin hazırlamaktır. Diğer kabul edecek arkadaşlara da kapımız her daim açıktır. Kaldı 18" dedi.
Bu söz Gebzespor tarihine geçecek

''Gebzespor'dan bir kişinin daha alacağı kalmadı'' sözü yaklaşık 1 buçuk yıldır hiç de yabancı olmadığımız bir cümle. Başkanlık koltuğuna oturduğu gün kulüpten alacağı olan 72 kişinin alacaklarının yüzde 30'larını ödeyerek Gebzespor'un yarınlarına ışık tutan Başkan İlker Çakır, hedefine adım adım ilerliyor. Bugün de Sinan Yitmez'in alacaklarının yüzde 30'unu vererek borçlu sayısını 18'e indiren Başkan Çakır, idari anlamda çok büyük bir adım atarak şimdiden Gebze'nin ve Gebzespor camiasının ismini altın harflerle yazdırdı.

BU CÜMLE TARİHE GEÇECEK
Deli dolu açıklamaları ve renkli cümleleriyle tanınan Başkan Çakır, yüzde 30'larını ödediği isimleri sosyal medyadan açıklarken şu cümleyi yazmayı ihmal etmiyor: ''Gebzespor'dan bir kişinin daha alacağı kalmadı'' Gebzesporun borçları tamamen bittiğinde şüphesiz bu cümle de tarihteki yerini alacak.

SİNAN YİTMEZ DE KABUL ETTİ
Alacaklarının yüzde 30’unu teslim alan eski futbolculardan Sinan Yitmez, noterden tasdikli 'Borcu yoktur' yazısı imzalayıp Gebzespor’daki alacağından feragat etti. Başkan Çakır, "Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gebzespor yaşadıkça buradan herkes daha iyi şartlarda hizmet etmeye ve ekmek yemeye devam edecek. Amacımız Gebzespor’un kurtuluşunu sağlayıp daha sağlam temeller üzerine zemin hazırlamaktır. Diğer kabul edecek arkadaşlara da kapımız her daim açıktır. Kaldı 18" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.