‘’Bu takıma sahip çıkın!’’

Spor 10.06.2018 - 18:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Bu takıma sahip çıkın!’’

BAŞKAN KARABACAK ÇINARALTI’NIN İFTARINDA KOCAELİ’YE SESLENDİ:

Çınaraltı taraftarlarının iftar programına katılan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kürsüde yaptığı konuşmada, elde edilen muhteşem şampiyonluğu bir kez daha kutlarken, sitem ve göndermelerde de bulundu. Geride kalan sezonda ekonomik anlamda çok zor günler geçirdiklerinin altını çizen Karabacak, şampiyonluğun kolay gelmediğini ve yalnız kaldıklarını söyledi. BORÇLANARAK ŞAMPİYON OLDUK Borç alarak futbolcuların maç başları ve primlerini ödediklerini söyleyen Karabacak, ‘’Şampiyonluk için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Sağdan soldan borç paralarla takımımızı yönettik. Kulübümüzün vergi ve ssk borçları yok denecek kadar az.  Buradan Kocaeli’ye sesleniyorum. Darıca Gençlerbirliği’ne sahip çıkın. Kocaelispor, Gebzespor, Darıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor gibi kulüplerin yaşaması demek, ilimizin sportif anlamda kalkınması anlamına geliyor’’dedi. KOCAELİSPOR BU KENTİN LOKOMOTİFİDİR Kocaelispor’a övgüler yağdıran Başkan Karabacak, ‘’Kocaelispor bu kentin lokomotifidir. Diğer ilçe takımları olarak bizler de bu lokomotifin birer vagonlarıyız. Kocaelispor’un yeri Süper Lig. Darıca G.B ve Gebzespor neden 1.Lig’de olmasın. Gebzespor’umuz 3.Lig’e, Darıca Gençlerbirliği’miz ise 2.Lig’e çıkarak potansiyelini bir kez daha herkese açıkça gösterdi. Hepimiz bu takımların yanında yer almalıyız’’dedi.
BAŞKAN KARABACAK ÇINARALTI’NIN İFTARINDA KOCAELİ’YE SESLENDİ:

Çınaraltı taraftarlarının iftar programına katılan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kürsüde yaptığı konuşmada, elde edilen muhteşem şampiyonluğu bir kez daha kutlarken, sitem ve göndermelerde de bulundu. Geride kalan sezonda ekonomik anlamda çok zor günler geçirdiklerinin altını çizen Karabacak, şampiyonluğun kolay gelmediğini ve yalnız kaldıklarını söyledi.

BORÇLANARAK ŞAMPİYON OLDUK

Borç alarak futbolcuların maç başları ve primlerini ödediklerini söyleyen Karabacak, ‘’Şampiyonluk için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Sağdan soldan borç paralarla takımımızı yönettik. Kulübümüzün vergi ve ssk borçları yok denecek kadar az.  Buradan Kocaeli’ye sesleniyorum. Darıca Gençlerbirliği’ne sahip çıkın. Kocaelispor, Gebzespor, Darıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor gibi kulüplerin yaşaması demek, ilimizin sportif anlamda kalkınması anlamına geliyor’’dedi.

KOCAELİSPOR BU KENTİN LOKOMOTİFİDİR

Kocaelispor’a övgüler yağdıran Başkan Karabacak, ‘’Kocaelispor bu kentin lokomotifidir. Diğer ilçe takımları olarak bizler de bu lokomotifin birer vagonlarıyız. Kocaelispor’un yeri Süper Lig. Darıca G.B ve Gebzespor neden 1.Lig’de olmasın. Gebzespor’umuz 3.Lig’e, Darıca Gençlerbirliği’miz ise 2.Lig’e çıkarak potansiyelini bir kez daha herkese açıkça gösterdi. Hepimiz bu takımların yanında yer almalıyız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.