Bu transferler can yakar!

Spor 01.08.2018 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu transferler can yakar!

DARICA G.B TOPLAMDA 16 OYUNCUYU KADROSUNA KATTI

Kadrosunu baştan aşağı yenileyen Darıca G.B, daha önce anlaşmaya vardığı Kemal Tokak, Raşit Sevindir ve Ercüment Kafkasyalı için imza töreni düzenledi. Transferleri bitmesinde büyük rol oynayan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Darıca G.B için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini söyledi. Kemal Tokak, Raşit Sevindir ve Ercüment Kafkasyalı transferleriyle futbol otoritelerinin dikkatini çeken 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bu 3 oyuncu için imza töreni düzenledi. Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mücahid Vural’ın da hazır bulunduğu törende kendilerini sarı yeşilli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan Kemal, Raşit ve Ercüment Darıca G.B formasını terletecekleri için mutlu olduklarını söylediler. 16 YENİ TRANSFER 10 yıl aradan sonra 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, kadrosunda baştan aşağı yeniledi. Son yapılan transferler ile birlikte kadrosuna tam 16 yeni ismi katan sarı yeşilliler kabuk değişimine giderek bambaşka bir takım ortaya çıkardı. TRANSFERLERİ KARABACAK BİTİRDİ Kemal, Raşit ve Ercüment’in transferlerinin bitmesinde önemli bir rol oynadığı öğrenilen Onursal Başkan Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada, ‘’Gururumuz Darıca Gençlerbirliği için elimizden gelen ne varsa bu zamana dek yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeni transferlerimizin Darıca’ya ve Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.
DARICA G.B TOPLAMDA 16 OYUNCUYU KADROSUNA KATTI

Kadrosunu baştan aşağı yenileyen Darıca G.B, daha önce anlaşmaya vardığı Kemal Tokak, Raşit Sevindir ve Ercüment Kafkasyalı için imza töreni düzenledi. Transferleri bitmesinde büyük rol oynayan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Darıca G.B için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kemal Tokak, Raşit Sevindir ve Ercüment Kafkasyalı transferleriyle futbol otoritelerinin dikkatini çeken 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bu 3 oyuncu için imza töreni düzenledi. Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mücahid Vural’ın da hazır bulunduğu törende kendilerini sarı yeşilli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan Kemal, Raşit ve Ercüment Darıca G.B formasını terletecekleri için mutlu olduklarını söylediler.

16 YENİ TRANSFER

10 yıl aradan sonra 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, kadrosunda baştan aşağı yeniledi. Son yapılan transferler ile birlikte kadrosuna tam 16 yeni ismi katan sarı yeşilliler kabuk değişimine giderek bambaşka bir takım ortaya çıkardı.

TRANSFERLERİ KARABACAK BİTİRDİ

Kemal, Raşit ve Ercüment’in transferlerinin bitmesinde önemli bir rol oynadığı öğrenilen Onursal Başkan Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada, ‘’Gururumuz Darıca Gençlerbirliği için elimizden gelen ne varsa bu zamana dek yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeni transferlerimizin Darıca’ya ve Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.