“BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL”

Gebze 26.12.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL”

Türkiye’de yaşanan terör saldırılarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri de dün İzmit’te “Teröre Lanet, Kardeşliğe Evet” yürüyüşü düzenledi. Dün öğle saatlerinde başlayan yürüyüşe başta Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere siyasi partiler ve STK’larla birlikte on binler katılım sağladı.  “ALLAH BİZDEN YANADIR” Bölgemizden katılım sağlayanlar arasında yer alan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara yürüyüş öncesi miting alanında bulunan görevli polis memurları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Şentürk Türk bayrağı ile çektirdikleri fotoğrafı kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşarak,”Tasalanmıyoruz biliyoruz ki Allah bizden yanadır” dedi. “BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL” Genç Başkanlar “Teröre Lanet, Kardeşliğe Evet” yürüyüşünde bir araya gelip kol kola poz verirken, “Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet” vurgusu yaparak, “Bu vatan sahipsiz değildir. Bu millet bir olduğu sürece hiçbir düşman bize karşı koyamaz” dedi.  

Türkiye’de yaşanan terör saldırılarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri de dün İzmit’te “Teröre Lanet, Kardeşliğe Evet” yürüyüşü düzenledi. Dün öğle saatlerinde başlayan yürüyüşe başta Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere siyasi partiler ve STK’larla birlikte on binler katılım sağladı.

 “ALLAH BİZDEN YANADIR”

Bölgemizden katılım sağlayanlar arasında yer alan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara yürüyüş öncesi miting alanında bulunan görevli polis memurları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Şentürk Türk bayrağı ile çektirdikleri fotoğrafı kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşarak,”Tasalanmıyoruz biliyoruz ki Allah bizden yanadır” dedi.

“BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL”

Genç Başkanlar “Teröre Lanet, Kardeşliğe Evet” yürüyüşünde bir araya gelip kol kola poz verirken, “Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet” vurgusu yaparak, “Bu vatan sahipsiz değildir. Bu millet bir olduğu sürece hiçbir düşman bize karşı koyamaz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.