19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu yürüyüş neden Yapıldı?

Gebze 06.07.2017 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu yürüyüş neden Yapıldı?

Adalet Yürüyüşünü 22.gününde Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş başlamadan önce açıklamlarda bulundu.

Yürüyüşün Dilovaası etabında bulunan Tavşancıl sahilindeki alanda Yahya Kaptan'ın mezarını ziyarte eden Kılıçdaroğlu ardından basına kısa açıklamlarda bulundu. Açıklamalarında 450 km boyunca kimsenin burnu kanamadan, kimseye kötü söz söylemeden, herkesi kucaklayarak, bizm gibi düşünmeyen insanları alkışlayarak yolumuza devam ediyoruz diyen Kılıçdaroğlu, ‘’Provokasyonlar yapılmak isteniyor alkışlıyoruz. En barışçıl eylem bile bazı çevrelerde kaygı ve endişe yaratıyor. Biz bu yürüyüşü adalet adı altında 80 miyon için yapıyoruz. Adalet ihtiyacı hepimizin ortak ihtiyacı, insanlığın ortak değeridir. Yine bir takım insanlar “yürüyorsunuz ama biz izin veriyoruz" diyor. Ne demek izin veriyoruz. Bu bizim anayasal hakkımız. Adalet istemek ne zamandan beri birilerinin iznine, lütfuna bağlı oldu. Pazar gününe yaklaşıyoruz, inşallah hiç kimsenin burnu kanamadan hep birlikte Maltepe’de olacağız. Türkiye'ye ve dünyaya sesleneceğiz. Bu yürüyüşü niçin ve hangi gerekçelerle yaptık, ne isitiyoruz bunu anlatacağız'' ifadelerini kullandı.
Adalet Yürüyüşünü 22.gününde Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş başlamadan önce açıklamlarda bulundu.

Yürüyüşün Dilovaası etabında bulunan Tavşancıl sahilindeki alanda Yahya Kaptan'ın mezarını ziyarte eden Kılıçdaroğlu ardından basına kısa açıklamlarda bulundu.

Açıklamalarında 450 km boyunca kimsenin burnu kanamadan, kimseye kötü söz söylemeden, herkesi kucaklayarak, bizm gibi düşünmeyen insanları alkışlayarak yolumuza devam ediyoruz diyen Kılıçdaroğlu, ‘’Provokasyonlar yapılmak isteniyor alkışlıyoruz. En barışçıl eylem bile bazı çevrelerde kaygı ve endişe yaratıyor. Biz bu yürüyüşü adalet adı altında 80 miyon için yapıyoruz. Adalet ihtiyacı hepimizin ortak ihtiyacı, insanlığın ortak değeridir. Yine bir takım insanlar “yürüyorsunuz ama biz izin veriyoruz" diyor. Ne demek izin veriyoruz. Bu bizim anayasal hakkımız. Adalet istemek ne zamandan beri birilerinin iznine, lütfuna bağlı oldu. Pazar gününe yaklaşıyoruz, inşallah hiç kimsenin burnu kanamadan hep birlikte Maltepe’de olacağız. Türkiye'ye ve dünyaya sesleneceğiz. Bu yürüyüşü niçin ve hangi gerekçelerle yaptık, ne isitiyoruz bunu anlatacağız'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.