Buca’yı yen Bağcılar’ı unuttur!

Spor 26.09.2019 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Buca’yı yen Bağcılar’ı unuttur!

GEBZESPOR, BUCASPOR MAÇINDA GALİBİYETE ODAKLANDI

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Gebzespor, Bucaspor’a kilitlendi. Seyircisiz oynanacak olan maçta 3 puan dışında bir sonucu aklına dahi getirmeyen Menekşe, kazanarak Bağcılarspor yenilgisini unutturmak istiyor. Ligde Bağcılarspor yenilgisiyle başlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, yara sarmaya çalışıyor. Pazar günü evinde Bucaspor’u ağırlayacak olan mor beyazlı ekibimiz, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, dün çift antrenman programıyla çalışmalarına devam etti. Bağcılarspor maçının izlerini unutturmak adına hummalı bir çalışma yapan Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Bağcılarspor maçından ders çıkararak bu karşılaşmayı unutmaları gerektiğini söyledi. TAKTİK ÇALIŞMASI BUGÜN Sadece bir 3 puan kaybettiklerini oyuncularına aktaran Soyak, Bucaspor’u yenerek kendilerini affettirebileceklerini söyledi. Ligin ilk maçında sahasında Çiğlispor karşısında 4-0’lık ağır bir yenilgi alan Bucaspor’u devirerek ilk 3 puanına uzanmak isteyen Gebzespor, bugün taktiksel çift kale maç yaparak bir anlamda bu maçın taktiksel provasını gerçekleştirecek. Öte yandan Gebzespor’un Bucaspor’u ağırlayacağı maç geçen sezondan kalan ceza nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak.
GEBZESPOR, BUCASPOR MAÇINDA GALİBİYETE ODAKLANDI

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Gebzespor, Bucaspor’a kilitlendi. Seyircisiz oynanacak olan maçta 3 puan dışında bir sonucu aklına dahi getirmeyen Menekşe, kazanarak Bağcılarspor yenilgisini unutturmak istiyor.

Ligde Bağcılarspor yenilgisiyle başlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, yara sarmaya çalışıyor. Pazar günü evinde Bucaspor’u ağırlayacak olan mor beyazlı ekibimiz, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, dün çift antrenman programıyla çalışmalarına devam etti. Bağcılarspor maçının izlerini unutturmak adına hummalı bir çalışma yapan Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Bağcılarspor maçından ders çıkararak bu karşılaşmayı unutmaları gerektiğini söyledi.

TAKTİK ÇALIŞMASI BUGÜN

Sadece bir 3 puan kaybettiklerini oyuncularına aktaran Soyak, Bucaspor’u yenerek kendilerini affettirebileceklerini söyledi. Ligin ilk maçında sahasında Çiğlispor karşısında 4-0’lık ağır bir yenilgi alan Bucaspor’u devirerek ilk 3 puanına uzanmak isteyen Gebzespor, bugün taktiksel çift kale maç yaparak bir anlamda bu maçın taktiksel provasını gerçekleştirecek. Öte yandan Gebzespor’un Bucaspor’u ağırlayacağı maç geçen sezondan kalan ceza nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.