Bugün Günlerden Çayırovaspor

Spor 08.11.2015 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bugün Günlerden Çayırovaspor

Amatör Süper Lig B Grubu’nda pazar günü oynanacak olan beş karşılaşma sonunda dokuzuncu hafta karşılaşmaları tamamlanacak

Amatör Süper Lig B Grubu’nda yarın zirveyi yakından ilgilendirecek olan maçta grubun puan kaybetmeyen ve gol yemeyen yenilgisiz takımı Çayırovaspor takipçisi Kartepe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kuştepe sahasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşmanın başlama saati 16.00 olacak. Bu grupta zirveyi yakından ilgilendirecek olan bir diğer müsabakada Sultan Orhan ile Kandıra GB Belediyespor takımlarının buluşması izlenecek. Bu karılaşma Metin Oktay Stadı’nda saat 17.00’de start alacak.   K.YENİŞEHİR-TAVŞANTEPE Amatör Süper Lig B Grubu’nda beş zorlu karşılaşma oynanacak. Ligde kümede kalma mücadelesi yapan Kocaeli Yenişehir ile Tavşantepe ekipleri Cephanelik sahasında oynayacakları zorlu doksan dakika saat 15.00’de başlayacak. Ligde Play-off grubuna kalmak için mücadele eden Çınarlı ve Çubuklu Balaspor ekipleri Derince sahasında oynayacakları kritik doksan dakika saat 16.00’da başlayacak. Ligde kalma mücadelesi yapan Tayfunspor, ligde puanı bulunmayan Çayırova Serhat müsabakası Gebze Metin Oktay sahasında oynayacakları karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
Amatör Süper Lig B Grubu’nda pazar günü oynanacak olan beş karşılaşma sonunda dokuzuncu hafta karşılaşmaları tamamlanacak

Amatör Süper Lig B Grubu’nda yarın zirveyi yakından ilgilendirecek olan maçta grubun puan kaybetmeyen ve gol yemeyen yenilgisiz takımı Çayırovaspor takipçisi Kartepe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kuştepe sahasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşmanın başlama saati 16.00 olacak. Bu grupta zirveyi yakından ilgilendirecek olan bir diğer müsabakada Sultan Orhan ile Kandıra GB Belediyespor takımlarının buluşması izlenecek. Bu karılaşma Metin Oktay Stadı’nda saat 17.00’de start alacak.

 

K.YENİŞEHİR-TAVŞANTEPE

Amatör Süper Lig B Grubu’nda beş zorlu karşılaşma oynanacak. Ligde kümede kalma mücadelesi yapan Kocaeli Yenişehir ile Tavşantepe ekipleri Cephanelik sahasında oynayacakları zorlu doksan dakika saat 15.00’de başlayacak. Ligde Play-off grubuna kalmak için mücadele eden Çınarlı ve Çubuklu Balaspor ekipleri Derince sahasında oynayacakları kritik doksan dakika saat 16.00’da başlayacak. Ligde kalma mücadelesi yapan Tayfunspor, ligde puanı bulunmayan Çayırova Serhat müsabakası Gebze Metin Oktay sahasında oynayacakları karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.