Bugün hava çok sıcak olacak ama...

17.04.2015 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bugün hava çok sıcak olacak ama...

Haftasonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yurdumuzda hava sıcaklıkları bazı bölgelerimizde 2 ila 4 derece artacak. Peki haftasonu Türkiye'de hava nasıl olacak?   Yapılan son değerlendirmelere göre: Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığının Kuzey ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.Ancak pazar günü yağışla birlikte havanın 10 derece birden düşmesi bekleniyor.  
Haftasonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yurdumuzda hava sıcaklıkları bazı bölgelerimizde 2 ila 4 derece artacak. Peki haftasonu Türkiye'de hava nasıl olacak?

 

Yapılan son değerlendirmelere göre: Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığının Kuzey ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.Ancak pazar günü yağışla birlikte havanın 10 derece birden düşmesi bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.