Bugün hava nasıl?

Kocaeli 15.05.2020 - 07:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bugün hava nasıl?

Meteoroloji tarafından dikkat çeken son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. Mayıs ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde hava sıcaklıklarında gözle görülür bir artış yaşanırken öte yandan hafta sonundan itibaren sıcaklıkların bazı bölgelerde mevsim normallerinden 9 ila 13 derece kadar bir artış yaşanacağı bilgisinin ardından özellikle yaşlılar ve çocuklar için uyarı yapıldı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sıcaklıkların artış göstereceği bu iller bildirilirken öte yandan Çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi. Bununla beraber vatandaşlar yarınki hava durumu nasıl olacak merak etmeye başladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen 15 Mayıs 2020 yarınki hava durumu tahminleri ile son dakika haberine ilişkin detaylar… İlkbaharın son günlerini yaşarken öte yandan hava sıcaklıklarında yaşanan artışa dair Meteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı. Bazı illerimizde yarından itibaren 9 ila 13 derecelik artışların yaşanması beklenirken özellikle çocuklar ve yaşlıların bu konuda dikkatli olmaları gerektiği yönünde yapılan açıklamada güneş ışığının dik geldiği saatlerde vatandaşların mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları gerektiği bildirildi. Bu açıklama sonrası vatandaşlar yarınki hava durumu tahminlerine ilişkin araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte Meteoroloji tarafından gelen son dakika hava durumu tahminleri ve 15 Mayıs 2020 yarınki hava durumu haberine ilişkin son dakika açıklamasının detayları!   METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU UYARISI GELDİ! "DIŞARI ÇIKMAYIN…" Meteoroloji tarafından yapılan yarınki hava durumu uyarısında özellike bu hafta sonundan itibaren İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir ve Çanakkale ve civar illerde gözle görülür şekilde sıcaklık artışları yaşanacağı bilgisi verildi. KOCAELİ Parçalı bulutlu 30°18°

Meteoroloji tarafından dikkat çeken son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. Mayıs ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde hava sıcaklıklarında gözle görülür bir artış yaşanırken öte yandan hafta sonundan itibaren sıcaklıkların bazı bölgelerde mevsim normallerinden 9 ila 13 derece kadar bir artış yaşanacağı bilgisinin ardından özellikle yaşlılar ve çocuklar için uyarı yapıldı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sıcaklıkların artış göstereceği bu iller bildirilirken öte yandan Çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi. Bununla beraber vatandaşlar yarınki hava durumu nasıl olacak merak etmeye başladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen 15 Mayıs 2020 yarınki hava durumu tahminleri ile son dakika haberine ilişkin detaylar…

İlkbaharın son günlerini yaşarken öte yandan hava sıcaklıklarında yaşanan artışa dair Meteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı. Bazı illerimizde yarından itibaren 9 ila 13 derecelik artışların yaşanması beklenirken özellikle çocuklar ve yaşlıların bu konuda dikkatli olmaları gerektiği yönünde yapılan açıklamada güneş ışığının dik geldiği saatlerde vatandaşların mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları gerektiği bildirildi. Bu açıklama sonrası vatandaşlar yarınki hava durumu tahminlerine ilişkin araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte Meteoroloji tarafından gelen son dakika hava durumu tahminleri ve 15 Mayıs 2020 yarınki hava durumu haberine ilişkin son dakika açıklamasının detayları!

 

METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU UYARISI GELDİ! "DIŞARI ÇIKMAYIN…"

Meteoroloji tarafından yapılan yarınki hava durumu uyarısında özellike bu hafta sonundan itibaren İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir ve Çanakkale ve civar illerde gözle görülür şekilde sıcaklık artışları yaşanacağı bilgisi verildi.

KOCAELİ

Parçalı bulutlu

30°18°

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.