19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bugün Kritik Gün...

Spor 19.03.2016 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bugün Kritik Gün...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden Çine Madranspor ligde play-off hedefiyle yoluna devam eden temsilcimiz Darıca G.B'ye konuk oluyor.

Son haftalarda evinde aldığı galibiyetler ile ligin son haftalarına umutlu giren  Çine Madranspor alt sıralardan kurtulma yolunda Darıca Gençlerbirliği ile 31. Hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Darıca'dan puan ve puanlarla dönmenin hesaplarını yapan Sarı Yeşiller, galibiyete odakladı. Son 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen rakibi karşısında 3 puanı arzulayan  Çine Temsilcisi, son 3 maçtır deplasmanda kazanamama serisini bozmak istiyor. Ligin ilk yarısında  Yüksel Yalova'da oynanan karşılaşma 1-1 sona ererek, her iki ekipte birer puana razı olmuştu. Play-Off hedefiyle yoluna devam eden  temsilmiz ise 45 puanla 6. Sırada bulunurken,  Çine Madran ise son hafta aldığı galibiyet ile 26 puanla 17. Sırada yer alıyor. MUHTEMEL 11 Kritik deplasmanda  Çine Madranspor'un Taylan, defansta Yunuscan, İbrahim, Osman, Muhittin, Arif, Barış, Atilla,  Ramazan Aksoy, Hüseyin Çiray, Çağlar ilk on biri ile mücadele etmesi bekleniyor. HAKEMLER URFA'DAN Darıca İlçe Stadyum'unda saat 13.30'da başlayacak olan müsabakada  Şanlıurfabölgesinden Niyazi İzgören düdük çalacak. İzgören 'in yardımcılıklarını Mehmet Uğur Alptekin ve  Süleyman Aslan yapacak. Maçın 4. Hakemi Mikail  Cihangir ise hakem üçlüsüne saha kenarından yardımcı olacak. 
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden Çine Madranspor ligde play-off hedefiyle yoluna devam eden temsilcimiz Darıca G.B'ye konuk oluyor.

Son haftalarda evinde aldığı galibiyetler ile ligin son haftalarına umutlu giren  Çine Madranspor alt sıralardan kurtulma yolunda Darıca Gençlerbirliği ile 31. Hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Darıca'dan puan ve puanlarla dönmenin hesaplarını yapan Sarı Yeşiller, galibiyete odakladı. Son 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen rakibi karşısında 3 puanı arzulayan  Çine Temsilcisi, son 3 maçtır deplasmanda kazanamama serisini bozmak istiyor. Ligin ilk yarısında  Yüksel Yalova'da oynanan karşılaşma 1-1 sona ererek, her iki ekipte birer puana razı olmuştu. Play-Off hedefiyle yoluna devam eden  temsilmiz ise 45 puanla 6. Sırada bulunurken,  Çine Madran ise son hafta aldığı galibiyet ile 26 puanla 17. Sırada yer alıyor.

MUHTEMEL 11

Kritik deplasmanda  Çine Madranspor'un Taylan, defansta Yunuscan, İbrahim, Osman, Muhittin, Arif, Barış, Atilla,  Ramazan Aksoy, Hüseyin Çiray, Çağlar ilk on biri ile mücadele etmesi bekleniyor.

HAKEMLER URFA'DAN

Darıca İlçe Stadyum'unda saat 13.30'da başlayacak olan müsabakada  Şanlıurfabölgesinden Niyazi İzgören düdük çalacak. İzgören 'in yardımcılıklarını Mehmet Uğur Alptekin ve  Süleyman Aslan yapacak. Maçın 4. Hakemi Mikail  Cihangir ise hakem üçlüsüne saha kenarından yardımcı olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.