Bugün Tarihimizin dönüm noktasıdır

Çayırova 19.05.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bugün Tarihimizin dönüm noktasıdır

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Demirci mesajında; “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.  19 Mayıs, millete olan inancın adıdır. Çarenin ancak millette bulunduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın anlamlı göstergesidir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs günü, aynı zamanda milli hafızamızda çok önemli yer tutan 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi destansı başarıların da kaynağıdır. Onun için değerli milletimiz, bilhassa gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte istiklalimize ve istikbalimize, demokrasimize ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaktır. Çünkü Türkiye’nin istikbali, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır. Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.”  

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demirci mesajında; “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.  19 Mayıs, millete olan inancın adıdır. Çarenin ancak millette bulunduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın anlamlı göstergesidir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs günü, aynı zamanda milli hafızamızda çok önemli yer tutan 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi destansı başarıların da kaynağıdır. Onun için değerli milletimiz, bilhassa gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte istiklalimize ve istikbalimize, demokrasimize ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaktır. Çünkü Türkiye’nin istikbali, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır. Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.