Buldozer Darıca 0-4

Spor 23.09.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Buldozer Darıca 0-4

Darıca Gençlerbirliği, Fethiyespor’a patladı. Son iki haftayı puansız kapatan sarı yeşilliler, kritik Ege deplasmanında adeta freni patlamış kamyon gibi rakibini gole boğarak sahadan 4-0’lık zaferle ayrıldı. İlk galibiyetine imza atan Darıca G.B haftalar sonra rahat bir nefes aldı.

Fethiye ilçe Stadı’nda oynanan 4.hafta mücadelesine ev sahibi ekip önde basarak başladı. Sarı yeşilli temsilcimiz hızlı ataklarla gol ararken beklenen gol duran toptan geldi. 36.dakikada Zeki Korkmaz’ın kullandığı köşe vuruşunda arka direkte kafa vuruşunu yapan Kemal Tokak topu ağlara gönderdi. Bu golden 3 dakika sonra Adem Aydın karşı karşıya mutlak bir golü kaçırırken devre Darıca G.B’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.  DARICA G.B CEZAYI KESTİ İkinci yarıya tüm riskleri alarak giren ev sahibi ekibin savunma güvenliğini hiç düşünmemesini Darıca GB üst üste bulduğu gollerle cezalandırdı. 50.dakikada 4’e 2 yakaladığımız Fethiye savunmasını Adem’in güzel asistini gole çeviren Aytaç Deniz, farkı 2’ye çıkardı. 56.dakika Fethiyespor savunmasının arkasına atılan topla buluşan Aytaç Deniz yerden plase bir vuruş yaparak kendisinin 2, takımının 3’ncü golünü kaydetti. Adeta havlu atan Fethiyespor karşısında oldukça rahat bir futbol ortaya koyan sarı yeşilli temsilcimiz neredeyse her atağında golle burun buruna geldi.  HER ATAK POZİSYON Dakikalar 5’i gösterdiğinde Raşit’in pasında beklenmedik anda kaleyi yoklayan Adem Aydın, kaleci Mert’i kapattığı köşeden avlayarak skoru 4-0’ taşıdı. Maçın kalan dakikalarını rölantiye alan Darıca G.B kritik Fethiyespor deplasmanından çok rahat bir galibiyetle dönerek 2.Lig’deki ilk sezonunda ilk galibiyete imza attı ve Kırmızı Grup’ta puanını 4’e çıkararak 11’nci sıraya kadar yükseldi.  YÖNETİM TAKİPTE Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’i Ege deplasmanında yöneticiler yalnız bırakmadı. Mücadeleyi Kulüp Başkanı Mücahid Vural, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve kulüp yöneticisi Ahmet Sağlam da takip etti. 
Darıca Gençlerbirliği, Fethiyespor’a patladı. Son iki haftayı puansız kapatan sarı yeşilliler, kritik Ege deplasmanında adeta freni patlamış kamyon gibi rakibini gole boğarak sahadan 4-0’lık zaferle ayrıldı. İlk galibiyetine imza atan Darıca G.B haftalar sonra rahat bir nefes aldı.

Fethiye ilçe Stadı’nda oynanan 4.hafta mücadelesine ev sahibi ekip önde basarak başladı. Sarı yeşilli temsilcimiz hızlı ataklarla gol ararken beklenen gol duran toptan geldi. 36.dakikada Zeki Korkmaz’ın kullandığı köşe vuruşunda arka direkte kafa vuruşunu yapan Kemal Tokak topu ağlara gönderdi. Bu golden 3 dakika sonra Adem Aydın karşı karşıya mutlak bir golü kaçırırken devre Darıca G.B’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 

DARICA G.B CEZAYI KESTİ

İkinci yarıya tüm riskleri alarak giren ev sahibi ekibin savunma güvenliğini hiç düşünmemesini Darıca GB üst üste bulduğu gollerle cezalandırdı. 50.dakikada 4’e 2 yakaladığımız Fethiye savunmasını Adem’in güzel asistini gole çeviren Aytaç Deniz, farkı 2’ye çıkardı. 56.dakika Fethiyespor savunmasının arkasına atılan topla buluşan Aytaç Deniz yerden plase bir vuruş yaparak kendisinin 2, takımının 3’ncü golünü kaydetti. Adeta havlu atan Fethiyespor karşısında oldukça rahat bir futbol ortaya koyan sarı yeşilli temsilcimiz neredeyse her atağında golle burun buruna geldi. 

HER ATAK POZİSYON

Dakikalar 5’i gösterdiğinde Raşit’in pasında beklenmedik anda kaleyi yoklayan Adem Aydın, kaleci Mert’i kapattığı köşeden avlayarak skoru 4-0’ taşıdı. Maçın kalan dakikalarını rölantiye alan Darıca G.B kritik Fethiyespor deplasmanından çok rahat bir galibiyetle dönerek 2.Lig’deki ilk sezonunda ilk galibiyete imza attı ve Kırmızı Grup’ta puanını 4’e çıkararak 11’nci sıraya kadar yükseldi. 

YÖNETİM TAKİPTE

Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’i Ege deplasmanında yöneticiler yalnız bırakmadı. Mücadeleyi Kulüp Başkanı Mücahid Vural, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve kulüp yöneticisi Ahmet Sağlam da takip etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.