Bülent Turhan'ın bir isteği var

Spor 04.02.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bülent Turhan'ın bir isteği var

Bülent Turhan'ın bir isteği var

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, yıkım kararı alınan ve yeniden inşa edilecek olan Gebzespor Kulüp Tesisleri’ne Başkan İlker Çakır’ın isminin verilmesini öneriye sundu. 2 sezondur Başkan İlker Çakır’la birlikte Gebzespor’da büyük emekler veren, maddi va manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve dik duruşuyla Gebzespor taraftarlarının gönlünde taht kuran Bülent Turhan, yeniden inşa edilecek olan Gebzespor Kulüp Tesisleri’ne Başkan Çakır’ın isminin verilmesi için sosyal medya üzerinden nabız yokladı. Çakır’la olan yakın dostluğuyla da bilinen Turhan, Çakır için Gebzespor’a hizmet etmekten başka bir amacı olmadığını belirterek, yeni yapılacak olan tesis isminin ‘’ Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’’ olması gerektiğini söyledi. TURHAN: BAŞKANIMIZIN TEK AMACI GEBZE’YE HİZMET Konuyla ilgili dün gece geç saatlerde kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Turhan, ‘’Gerçek Gebzeliler ve Gebzespor sevdalıları. Allah'ım nasip ederse Gebzespor'umuzun kulüp tesisini yıkıp yeniden inşa edeceğiz. Yaptıkları ve yapacakları dahil hiçbir beklentisi olmayan sadece amacı Gebze'ye hizmet etmek olan başkanımızın inşa edilecek tesisimize İlker Çakır adını verilmesini sizlerin takdirine sunuyorum’’ dedi.
Bülent Turhan'ın bir isteği var

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, yıkım kararı alınan ve yeniden inşa edilecek olan Gebzespor Kulüp Tesisleri’ne Başkan İlker Çakır’ın isminin verilmesini öneriye sundu.

2 sezondur Başkan İlker Çakır’la birlikte Gebzespor’da büyük emekler veren, maddi va manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve dik duruşuyla Gebzespor taraftarlarının gönlünde taht kuran Bülent Turhan, yeniden inşa edilecek olan Gebzespor Kulüp Tesisleri’ne Başkan Çakır’ın isminin verilmesi için sosyal medya üzerinden nabız yokladı. Çakır’la olan yakın dostluğuyla da bilinen Turhan, Çakır için Gebzespor’a hizmet etmekten başka bir amacı olmadığını belirterek, yeni yapılacak olan tesis isminin ‘’ Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’’ olması gerektiğini söyledi.

TURHAN: BAŞKANIMIZIN TEK AMACI GEBZE’YE HİZMET

Konuyla ilgili dün gece geç saatlerde kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Turhan, ‘’Gerçek Gebzeliler ve Gebzespor sevdalıları. Allah'ım nasip ederse Gebzespor'umuzun kulüp tesisini yıkıp yeniden inşa edeceğiz. Yaptıkları ve yapacakları dahil hiçbir beklentisi olmayan sadece amacı Gebze'ye hizmet etmek olan başkanımızın inşa edilecek tesisimize İlker Çakır adını verilmesini sizlerin takdirine sunuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.