Bülent Turhan’ın yeğeni Gebzespor yönetiminde

Spor 09.07.2018 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bülent Turhan’ın yeğeni Gebzespor yönetiminde

Sıradışı yöneticilik tarzı, samimiyeti ve özverisiyle Gebzespor’da iz bırakan eski basın sözcüsü Bülent Turhan, yeni dönemde Gebzespor yönetiminde yer almasa da çok sevdiği mor beyazlı camiaya önemli bir ismi kazandırdı. Vizyonu, akademik kimliği ve geniş ufkuyla kısa sürede farkını hisettiren Bülent Turhan’ın yeğeni Gökçer Kuşdil, 2018-2019 sezonunda Gebzespor yönetiminde kendisine yer buldu. BASIN SÖZCÜSÜ GÖKÇER KUŞDİL Basın sözcülüğü gibi önemli bir görevi omuzlarına alan genç işadamı Kuşdil, Bülent Turhan’dan edindiği tecrübeleri mor beyazlı camiaya aktarma adına elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyleyerek, Gebzespor’u daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Öte yandan Gebzespor yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, kulüp ile ilgili bilgi akışının Gebzespor Basın Sözcüsü Gökçer Kuşdil tarafından medya ve kamuoyuna bildirileceğini resmen duyurdu.

Sıradışı yöneticilik tarzı, samimiyeti ve özverisiyle Gebzespor’da iz bırakan eski basın sözcüsü Bülent Turhan, yeni dönemde Gebzespor yönetiminde yer almasa da çok sevdiği mor beyazlı camiaya önemli bir ismi kazandırdı. Vizyonu, akademik kimliği ve geniş ufkuyla kısa sürede farkını hisettiren Bülent Turhan’ın yeğeni Gökçer Kuşdil, 2018-2019 sezonunda Gebzespor yönetiminde kendisine yer buldu.

BASIN SÖZCÜSÜ GÖKÇER KUŞDİL

Basın sözcülüğü gibi önemli bir görevi omuzlarına alan genç işadamı Kuşdil, Bülent Turhan’dan edindiği tecrübeleri mor beyazlı camiaya aktarma adına elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyleyerek, Gebzespor’u daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Öte yandan Gebzespor yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, kulüp ile ilgili bilgi akışının Gebzespor Basın Sözcüsü Gökçer Kuşdil tarafından medya ve kamuoyuna bildirileceğini resmen duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.