Buluştular

Kocaeli 25.08.2018 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Buluştular

İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, Kocaeli İHH, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği bayramlaşmalarını beraberce İzmit İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, Kocaeli İHH, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği bayramlaşmalarını beraberce İzmit İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirdi. Programa KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş Kocaeli İHH Başkanı İsmail Yeşildal, Ensar Vakfı Başkanı Musa Taşcı, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Muhammet Hanifi Akbulut, Öncü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Küçükkeskin, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Memur Sen Başkanı Şahin Yaşlık, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ve birçok misafir katıldı.  Bayramlaşma programında STK’lar adına konuşma yapan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş, “Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır düsturu ile 7 STK’mız olarak yıllardır beraber bayramlaşma programı düzenliyoruz. Böylece Camialarınız bir araya gelip özlem gideriyor, hasbihal ediyor, dertlerini paylaşıyor. Tabii bunun yanında dünyada olup bitenleri gözden kaçırmak olmaz. Tüm İslam coğrafyası için bu bayramın hayırlar getirmesini, yalnızca İslam coğrafyası için değil 7 milyarlık insanlık alemi için bu bayramın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyoruz. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya için Türkiye ve bu topraklarda yaşayan insanlar bir umut. İnşallah bütün dünyaya huzur refah ve mutluluğunun getirecek nesilleri hep beraber yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı. Programa katılan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu olmasından dolayı burada olmasından ayrıca mutluluk duyduğunu ifade etti.  
İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, Kocaeli İHH, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği bayramlaşmalarını beraberce İzmit İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, Kocaeli İHH, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği bayramlaşmalarını beraberce İzmit İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirdi. Programa KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş Kocaeli İHH Başkanı İsmail Yeşildal, Ensar Vakfı Başkanı Musa Taşcı, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Muhammet Hanifi Akbulut, Öncü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Küçükkeskin, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Memur Sen Başkanı Şahin Yaşlık, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ve birçok misafir katıldı. 

Bayramlaşma programında STK’lar adına konuşma yapan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş, “Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır düsturu ile 7 STK’mız olarak yıllardır beraber bayramlaşma programı düzenliyoruz. Böylece Camialarınız bir araya gelip özlem gideriyor, hasbihal ediyor, dertlerini paylaşıyor. Tabii bunun yanında dünyada olup bitenleri gözden kaçırmak olmaz. Tüm İslam coğrafyası için bu bayramın hayırlar getirmesini, yalnızca İslam coğrafyası için değil 7 milyarlık insanlık alemi için bu bayramın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyoruz. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya için Türkiye ve bu topraklarda yaşayan insanlar bir umut. İnşallah bütün dünyaya huzur refah ve mutluluğunun getirecek nesilleri hep beraber yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı. Programa katılan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu olmasından dolayı burada olmasından ayrıca mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.