19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Buna da şükür! 1-1

Spor 16.09.2018 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Buna da şükür! 1-1

Gebzespor, yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda konuk olduğu Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalarak zorlu Doğu deplasmanından 1 puan çıkardı. Puanını 3’e yükselten Gebzespor, gelecek hafta sahasında Yomraspor’u konuk edecek.

Batman 16 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi Batman Valisi Ahmet Deniz, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, B.Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, her iki kulübün yöneticileri ve yaklaşık 3 bin kişi izledi. EMRE FIRTINA RESİTALİ Gebzespor zorlu deplasmanda maça adeta ‘Fırtına’ gibi başladı. Sol kanattan gelişen atakta Oğuzhan Saraç’ın arka direğe ortasına ayağının içiyle uzak köşeye düzgün bir vuruş yapan Emre Fırtına, 9.dakikada Mor Menekşe’yi 1-0 öne geçirdi. Sahanın etkili ismi Emre Fırtına 19.dakikada nefis çalımı sonrasında dar açıdan olmasına rağmen düzgün bir vuruş yaptı ancak kaleci Süleyman Kasap iyi bir refleksle topu çelmeyi başardı. Her şeyin güzel gittiği dakikalara beklenmedik kırmızı kart tüm planları alt üst etti. Gebzespor defansının arkasına sarkan Hasan Ahmet Sarı’yı düşüren İslam Altunkan direkt kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktı. BASKI GOL GETİRDİ Karşılaşmanın ikinci yarısında Gebzespor kalesinde baskı kuran ev sahibi ekip 53’te Hasan Ahmet Sarı ile gole yaklaştı. 67.dakikada Saruhan Yazgun’a ceza sahası içinde yapılan harekete maçın hakemi tartışmalı şekilde ‘devam’dedi. Batman temsilcisi aradığı gole 71.dakikada ulaştı. Samed Kartal’ın sert şutunda Ferhat Çoban’dan seken top ağlarla buluştu ve skora denge geldi. 81.dakika Oğuz Başaran ile rakip kalede tehlike yaratan Gebzespor’da 90+1’de yürekler ağza geldi. Kullanılan serbest vuruşta Celal Aras’ın kafa vuruşu üst direkten geri döndü. Kalan dakikalara iyi bir savunma yapan Gebzespor, sahadan 1 puanla ayrılarak 3.hafta sonunda puanını 2’ye çıkardı.
Gebzespor, yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda konuk olduğu Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalarak zorlu Doğu deplasmanından 1 puan çıkardı. Puanını 3’e yükselten Gebzespor, gelecek hafta sahasında Yomraspor’u konuk edecek.

Batman 16 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi Batman Valisi Ahmet Deniz, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, B.Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, her iki kulübün yöneticileri ve yaklaşık 3 bin kişi izledi.

EMRE FIRTINA RESİTALİ

Gebzespor zorlu deplasmanda maça adeta ‘Fırtına’ gibi başladı. Sol kanattan gelişen atakta Oğuzhan Saraç’ın arka direğe ortasına ayağının içiyle uzak köşeye düzgün bir vuruş yapan Emre Fırtına, 9.dakikada Mor Menekşe’yi 1-0 öne geçirdi. Sahanın etkili ismi Emre Fırtına 19.dakikada nefis çalımı sonrasında dar açıdan olmasına rağmen düzgün bir vuruş yaptı ancak kaleci Süleyman Kasap iyi bir refleksle topu çelmeyi başardı. Her şeyin güzel gittiği dakikalara beklenmedik kırmızı kart tüm planları alt üst etti. Gebzespor defansının arkasına sarkan Hasan Ahmet Sarı’yı düşüren İslam Altunkan direkt kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktı.

BASKI GOL GETİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Gebzespor kalesinde baskı kuran ev sahibi ekip 53’te Hasan Ahmet Sarı ile gole yaklaştı. 67.dakikada Saruhan Yazgun’a ceza sahası içinde yapılan harekete maçın hakemi tartışmalı şekilde ‘devam’dedi. Batman temsilcisi aradığı gole 71.dakikada ulaştı. Samed Kartal’ın sert şutunda Ferhat Çoban’dan seken top ağlarla buluştu ve skora denge geldi. 81.dakika Oğuz Başaran ile rakip kalede tehlike yaratan Gebzespor’da 90+1’de yürekler ağza geldi. Kullanılan serbest vuruşta Celal Aras’ın kafa vuruşu üst direkten geri döndü. Kalan dakikalara iyi bir savunma yapan Gebzespor, sahadan 1 puanla ayrılarak 3.hafta sonunda puanını 2’ye çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.