BUNALIMA GİRDİ İNTİHAR ETTİ!

Gebze 08.04.2017 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BUNALIMA GİRDİ İNTİHAR ETTİ!

Gebze’de meydana gelen olayda evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen 26 yaşındaki genç, kendini evinin terasında asarak intihar etti Edinilen bilgilere göreintihar olayı dün Gebze Hürriyet Mahallesi Yeşiltepe Caddesi üzerinde bununan bir evde meydana geldi. İddialara göre evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen 26 yaşındakiY.H. isimli genç, henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı evinin teras katında kendini merdivenlere asarak intihar etti. Haberi alarak olay yerine gelengencin yakınları sinir krizleri geçirirken, Y.H.'nin cansız bedeni savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Gebze’de meydana gelen olayda evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen 26 yaşındaki genç, kendini evinin terasında asarak intihar etti
Edinilen bilgilere göreintihar olayı dün Gebze Hürriyet Mahallesi Yeşiltepe Caddesi üzerinde bununan bir evde meydana geldi. İddialara göre evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen 26 yaşındakiY.H. isimli genç, henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı evinin teras katında kendini merdivenlere asarak intihar etti. Haberi alarak olay yerine gelengencin yakınları sinir krizleri geçirirken, Y.H.'nin cansız bedeni savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.