19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bundan iyi çiftlik mi olur?

Kocaeli 19.10.2016 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bundan iyi çiftlik mi olur?

DARICA G.B’DE NELER OLUYOR?

Darıca Gençlerbirliği’nde geçen sezondan bu yana transfer edilen bir çok futbolcunun CV’lerine baktığımız bir çoğunun geçmişinde Tavşanlı Linyitspor’u göreceksiniz. Bahse konu olan kişi çok iyi bilir ne demek istediğimizi… Tavşanlı Linyitspor’a milyon liralar harcatarak kulübü borç batağına sokan bu profesyonel kişi, Tavşanlı gibi güzide bir kulübe acımadı. Çok değil 3 sene önce PTT 1.Lig’de mücadele eden Tavşanlı Linyitspor, kulüpte tam yetkili olan bu şahsın kazığıyla şu anda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. Kulübün 1.Lig ve 2.Lig’de mücadele ettiği dönemde kadrosunda yer alan isimleri 3 yıl aradan sonra ‘Star’ olarak Darıca Gençlerbirliği’ne getiren bu kişi, Tavşanlı’nın ardından ikinci kurban olarak Darıca’yı seçti. ‘Şampiyonluk yolunda her yol mübah’ anlayışıyla har vulup harman savuran bu kişi, bir dönemin üst liglerinde oynayan, kariyerlerindeki son durak olarak Darıca’yı gören yıldızları(!) transfer ederek hem kendisine, hem de futbolcusuna ciddi kıyaklar yaptı. Peki ya Darıca Gençlerbirliği? Çok da önemli değil onun için… Ramazan Hoca giderse biz de burada durmayız. ‘Biz bir ekibiz’ demiştin hatırlar mısın? Darıca G.B Başkanı Sayın Mustafa Öztürk’e gidip, ‘Başkanım beni de gönder, burada kalmam doğru değil’ dediğine de adım kadar eminim. Ama sen öyle profesyonel, öyle işinin hakkını veren birisin ki; bu söylem öncesinde, kulüpte kalma adına tohumları çok ama çok önceden ekmiştin… Ama seni de anlıyorum; tesis, kurumsallık, şeffaflık, para, huzur kısacası ne ararsan var Darıca Gençlerbirliği’nde. Bundan iyi çiftlik mi olur? Yeni getirdiğin Galip Gündoğdu, nam-ı diğer Jose Mourinho’ya(!) gelince… Bu zamana dek görev yaptığı takımlarda 6 aydan fazla çalışmayan, hiçbir backgroundu olmayan Teknik direktörlük yaptığı Yozgatspor’da 3 ay, Gümüşhanespor’da 5 ay, yine Yozgatspor’da 3 ay,Payasspor’da 4 ay Yardımcı Antrenörlük yaptığı Samsunspor’da rekor kırarak 9 ay, Alanyaspor’da 3 ay,Şanlıurfaspor’da 1 buçuk ay görev yapan Gündoğdu’ya Darıca Gençlerbirliği’nde 8 hafta veriyorum. Ben değil istatistikler bunu söylüyor. Dün yayınlanan yazımın başında yönetim kurulunu bu şahsı kulüpte tuttukları için tebrik etmiştim. Koca bir tebrik de bu bahse konu olan profesyonel arkadaşa… TÜRKİYE’DE YALANI DOĞRU GİBİ KONUŞAN TEK ADAM(!), SANA DA KOCAMAN TEBRİKLER!
DARICA G.B’DE NELER OLUYOR?

Darıca Gençlerbirliği’nde geçen sezondan bu yana transfer edilen bir çok futbolcunun CV’lerine baktığımız bir çoğunun geçmişinde Tavşanlı Linyitspor’u göreceksiniz.

Bahse konu olan kişi çok iyi bilir ne demek istediğimizi…

Tavşanlı Linyitspor’a milyon liralar harcatarak kulübü borç batağına sokan bu profesyonel kişi, Tavşanlı gibi güzide bir kulübe acımadı.

Çok değil 3 sene önce PTT 1.Lig’de mücadele eden Tavşanlı Linyitspor, kulüpte tam yetkili olan bu şahsın kazığıyla şu anda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor.

Kulübün 1.Lig ve 2.Lig’de mücadele ettiği dönemde kadrosunda yer alan isimleri 3 yıl aradan sonra ‘Star’ olarak Darıca Gençlerbirliği’ne getiren bu kişi, Tavşanlı’nın ardından ikinci kurban olarak Darıca’yı seçti.

‘Şampiyonluk yolunda her yol mübah’ anlayışıyla har vulup harman savuran bu kişi, bir dönemin üst liglerinde oynayan, kariyerlerindeki son durak olarak Darıca’yı gören yıldızları(!) transfer ederek hem kendisine, hem de futbolcusuna ciddi kıyaklar yaptı.

Peki ya Darıca Gençlerbirliği?

Çok da önemli değil onun için…

Ramazan Hoca giderse biz de burada durmayız. ‘Biz bir ekibiz’ demiştin hatırlar mısın?

Darıca G.B Başkanı Sayın Mustafa Öztürk’e gidip, ‘Başkanım beni de gönder, burada kalmam doğru değil’ dediğine de adım kadar eminim.

Ama sen öyle profesyonel, öyle işinin hakkını veren birisin ki; bu söylem öncesinde, kulüpte kalma adına tohumları çok ama çok önceden ekmiştin…

Ama seni de anlıyorum; tesis, kurumsallık, şeffaflık, para, huzur kısacası ne ararsan var Darıca Gençlerbirliği’nde.

Bundan iyi çiftlik mi olur?

Yeni getirdiğin Galip Gündoğdu, nam-ı diğer Jose Mourinho’ya(!) gelince…

Bu zamana dek görev yaptığı takımlarda 6 aydan fazla çalışmayan, hiçbir backgroundu olmayan

Teknik direktörlük yaptığı Yozgatspor’da 3 ay, Gümüşhanespor’da 5 ay, yine Yozgatspor’da 3 ay,Payasspor’da 4 ay

Yardımcı Antrenörlük yaptığı Samsunspor’da rekor kırarak 9 ay, Alanyaspor’da 3 ay,Şanlıurfaspor’da 1 buçuk ay görev yapan Gündoğdu’ya Darıca Gençlerbirliği’nde 8 hafta veriyorum.

Ben değil istatistikler bunu söylüyor.

Dün yayınlanan yazımın başında yönetim kurulunu bu şahsı kulüpte tuttukları için tebrik etmiştim.

Koca bir tebrik de bu bahse konu olan profesyonel arkadaşa…

TÜRKİYE’DE YALANI DOĞRU GİBİ KONUŞAN TEK ADAM(!), SANA DA KOCAMAN TEBRİKLER!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.