Bunlar da bizim pehlivanlar

Spor 11.06.2017 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bunlar da bizim pehlivanlar

Ata sporumuz güreş Darıca’daki güreş severlerin gözlerinin pasını silmeye hazırlanıyor. Darıca ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve çalışmalarını sürdüren güreş takımı, yeni oluşumuyla şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı. Er meydanına çıkmak için gün sayan minik pehlivanların antrenörlüğünü Mehmet Altay yaparken, eski bir güreşçi olan Darıca Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Ferhat Gümüştekin de pehlivanlarla yakından ilgileniyor. METEHAN İNŞAAT’TAN SPONSORLUK DESTEĞİ Milli takımda antrenörlük yaptığı dönemden öğrencisi olan Mehmet Altay’ın çalıştırdığı güreş takımının büyük şans olduğunu kaydeden Gümüştekin, ‘’Ne kadar çok çocuğumuzu spora kazandırırsak geleceğimiz bir o kadar temiz olur. Biz Darıca ailesi olarak çok şanslıyız. Şükrü Karabacak gibi sporcu kimliğiyle üstün başarılar yakalamış bir başkanımız var’’dedi. Öte yandan güreş takımına Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’ın sponsorluk desteği verdiği öğrenildi. Metehan İnşaat olarak spora destek veren Demirtaş’a teşekkür eden Gümüştekin, ‘’Lokman Demirtaş kardeşime bu mübarek ayda ata sporumuza verdiği kıymetli destekten dolayı teşekkür ederim’’dedi.

Ata sporumuz güreş Darıca’daki güreş severlerin gözlerinin pasını silmeye hazırlanıyor. Darıca ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve çalışmalarını sürdüren güreş takımı, yeni oluşumuyla şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı. Er meydanına çıkmak için gün sayan minik pehlivanların antrenörlüğünü Mehmet Altay yaparken, eski bir güreşçi olan Darıca Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Ferhat Gümüştekin de pehlivanlarla yakından ilgileniyor.

METEHAN İNŞAAT’TAN SPONSORLUK DESTEĞİ

Milli takımda antrenörlük yaptığı dönemden öğrencisi olan Mehmet Altay’ın çalıştırdığı güreş takımının büyük şans olduğunu kaydeden Gümüştekin, ‘’Ne kadar çok çocuğumuzu spora kazandırırsak geleceğimiz bir o kadar temiz olur. Biz Darıca ailesi olarak çok şanslıyız. Şükrü Karabacak gibi sporcu kimliğiyle üstün başarılar yakalamış bir başkanımız var’’dedi. Öte yandan güreş takımına Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’ın sponsorluk desteği verdiği öğrenildi. Metehan İnşaat olarak spora destek veren Demirtaş’a teşekkür eden Gümüştekin, ‘’Lokman Demirtaş kardeşime bu mübarek ayda ata sporumuza verdiği kıymetli destekten dolayı teşekkür ederim’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.