19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bunu da Gördük!

17.01.2017 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bunu da Gördük!

Ortaköy'deki gece kulübüne yönelik saldırıyı gerçekleştiren terörist kıskıvrak yakalandı. Dünya basını polisimizin bu başarısını konuşurken başta FETÖ'cüler olmak üzere bazı sosyal medya trolleri, 39 kişiyi katleden teröristin gözaltına alınma şekline üzülerek polisi hedef aldı..

Beşiktaş Ortaköy'de yılbaşı gecesi bir gece kulübüne düzenlenen saldırının faili olduğu iddiasıyla aranan Abdülgadir Masharipov yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda şüpheli Abdülgadir Masharipov ve 4 kişi gözaltına alındı. PROFESYONEL TERÖRİST ÇIKTI Teröriste ilişkin çarpıcı bilgiler paylaşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, şu bilgileri verdi: "Bu gece Esenyurt ilçemizde yapılan bir operasyonla bu menfur saldırının katili ve faili yakalanmış durumda. Fail Abdülgadir Masharipov. Kod adı Ebu Muhammed Horasani Abdulkavi. Özbekistan 1983 doğumlu. Afganistan'da eğitim almış ve 4 dil bilen, iyi yetiştirilmiş bir terörist. Ülkemize 2016 yılında ocak ayında geldiği tahmin ediliyor. " FETÖ'CÜLER TERÖRİSTE ÜZÜLDÜ! Bütün bu çarpıcı bilgilere rağmen saldırıda hayatını kaybeden 39 masum vatandaşa üzülmeyenler teröristin gözaltına alınma şekline üzüldü. Başta Levent Gültekin ve FETÖ'cü İlhan Tanır gibi kişiler polisi tebrik edeceğine kınadı. .
Ortaköy'deki gece kulübüne yönelik saldırıyı gerçekleştiren terörist kıskıvrak yakalandı. Dünya basını polisimizin bu başarısını konuşurken başta FETÖ'cüler olmak üzere bazı sosyal medya trolleri, 39 kişiyi katleden teröristin gözaltına alınma şekline üzülerek polisi hedef aldı..

Beşiktaş Ortaköy'de yılbaşı gecesi bir gece kulübüne düzenlenen saldırının faili olduğu iddiasıyla aranan Abdülgadir Masharipov yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda şüpheli Abdülgadir Masharipov ve 4 kişi gözaltına alındı.

PROFESYONEL TERÖRİST ÇIKTI
Teröriste ilişkin çarpıcı bilgiler paylaşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, şu bilgileri verdi:
"Bu gece Esenyurt ilçemizde yapılan bir operasyonla bu menfur saldırının katili ve faili yakalanmış durumda. Fail Abdülgadir Masharipov. Kod adı Ebu Muhammed Horasani Abdulkavi. Özbekistan 1983 doğumlu. Afganistan'da eğitim almış ve 4 dil bilen, iyi yetiştirilmiş bir terörist. Ülkemize 2016 yılında ocak ayında geldiği tahmin ediliyor. "

FETÖ'CÜLER TERÖRİSTE ÜZÜLDÜ!
Bütün bu çarpıcı bilgilere rağmen saldırıda hayatını kaybeden 39 masum vatandaşa üzülmeyenler teröristin gözaltına alınma şekline üzüldü. Başta  ve 'cü  gibi kişiler polisi tebrik edeceğine kınadı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.