GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ “DİŞİNİ” GÖSTERDİ

Çayırova 09.07.2020 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ “DİŞİNİ” GÖSTERDİ

Çayırova Meclis toplantısının ikinci oturumu önceki gün gerçekleştirildi. Meclisin ilk oturum kadar uzun sürmemesi meclis haberini yazan muhabirleri sevindirdi. Bütçe ve harcamalar konusundaki tartışmalar bir kez daha yaşansa da ilk meclis kadar tansiyon yükselmedi. Muhalefet eleştiri hakkını kullandı. Başkan Bünyamin Çiftçi bir kez daha sabırla dinledi. İlk mecliste pek sinirlenmeyen, zaman zaman fazlasıyla sessiz kalan Başkan Çiftçi bu defa daha fazla dayanamadı ve “hadi yargıya gidin” restini çekiverdi. Tarz olarak, sakin kalan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilk meclis toplantısında sert eleştirilere aldırmamış, verdiği yanıtlarla sakin ve kibar kalmayı yeğlemişti. İkinci meclis toplantısında aynı eleştiri ve tepkiler sonrasında “iddiası olan yargıya gider, yargıya gidin, bu kadarı da fazla” restini çeken Başkan Çiftçi bu defa eleştiri rüzgârını ustalıkla atlatmış oldu. İlk oturuma oranla daha sert olan Başkanın tavrını gören muhalefet rest sonrasında eleştirilere ara verirken görünen o ki Çayırova Meclis toplantıları bundan sonra da keyifli geçmeye devam edecek.     YORUM HABER: - R.SILA GÜVENÇ

Çayırova Meclis toplantısının ikinci oturumu önceki gün gerçekleştirildi. Meclisin ilk oturum kadar uzun sürmemesi meclis haberini yazan muhabirleri sevindirdi. Bütçe ve harcamalar konusundaki tartışmalar bir kez daha yaşansa da ilk meclis kadar tansiyon yükselmedi. Muhalefet eleştiri hakkını kullandı. Başkan Bünyamin Çiftçi bir kez daha sabırla dinledi. İlk mecliste pek sinirlenmeyen, zaman zaman fazlasıyla sessiz kalan Başkan Çiftçi bu defa daha fazla dayanamadı ve “hadi yargıya gidin” restini çekiverdi.

Tarz olarak, sakin kalan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilk meclis toplantısında sert eleştirilere aldırmamış, verdiği yanıtlarla sakin ve kibar kalmayı yeğlemişti. İkinci meclis toplantısında aynı eleştiri ve tepkiler sonrasında “iddiası olan yargıya gider, yargıya gidin, bu kadarı da fazla” restini çeken Başkan Çiftçi bu defa eleştiri rüzgârını ustalıkla atlatmış oldu. İlk oturuma oranla daha sert olan Başkanın tavrını gören muhalefet rest sonrasında eleştirilere ara verirken görünen o ki Çayırova Meclis toplantıları bundan sonra da keyifli geçmeye devam edecek.    

YORUM HABER: - R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.