Bünyamin Çiftçi savaş açtı!

Çayırova 10.06.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bünyamin Çiftçi savaş açtı!

Çayırova Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında, mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfekten malzemesi desteğinde bulunarak adeta korona virüse savaş açtı. Tüm birimleriyle korona virüse karşı ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatan Çayırova Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra sorumluluk alanında bulunan mahallelerin cadde ve sokaklarında ilaçlama ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yaşayan vatandaşların da korona virüsten etkilenmemesi için mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfektan malzemesi dağıttı. ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi talimatlarıyla ilk günden itibaren hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. temizlik işleri ekipleri tüm cadde ve sokakların yanı sıra ana arter, cadde, bulvar, kaldırım ve sokakları dezenfekte etti. Çiftçi temizlik çalışmaların kontrollü bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Çayırova Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında, mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfekten malzemesi desteğinde bulunarak adeta korona virüse savaş açtı.

Tüm birimleriyle korona virüse karşı ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatan Çayırova Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra sorumluluk alanında bulunan mahallelerin cadde ve sokaklarında ilaçlama ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yaşayan vatandaşların da korona virüsten etkilenmemesi için mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfektan malzemesi dağıttı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi talimatlarıyla ilk günden itibaren hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. temizlik işleri ekipleri tüm cadde ve sokakların yanı sıra ana arter, cadde, bulvar, kaldırım ve sokakları dezenfekte etti. Çiftçi temizlik çalışmaların kontrollü bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.