GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bünyamin Çiftçi’yi terlettiler

Çayırova 02.07.2020 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bünyamin Çiftçi’yi terlettiler

Çayırova Meclisi oldukça uzun zaman zaman da hararetli geçti. CHP üyelerinin yaptığı sert itirazlar zaman zaman Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi terletti. Çiftçi, eleştiriler karşısında karakterini ve duruşunu bozmadan cevap verirken her ne kadar sinirlenmese de zaman zaman gerildiği gözlendi. CHP Meclis üyesi Koç’un sert eleştirilerine meclis sonunda kürsüde yanıt veren Başkan Bünyamin Çiftçi eleştirilere “Siz ne kadar istemeseniz de hizmete devam edeceğim” yanıtını verdi. BAŞKAN ÇİFTÇİ’NİN İŞİ ZOR Tüm eleştirileri samimiyetle yanıtlamaya gayret gösteren Başkan Çiftçinin zaman zaman terlediğini gözlenirken salondaki meclis üyeleri saatler süren ve normalden fazla süren mecliste oldukça sıkıldı. Sert eleştirilerin yaşandığı mecliste, özellikle TÜGVA, seçim dönemi harcamaları ve kitap fuarı konusundaki eleştiri dozları artarken görünen o ki Başkan Bünyamin Çiftçi’nin gelecek meclis toplantılarında da işi pek kolay olmayacak.

Çayırova Meclisi oldukça uzun zaman zaman da hararetli geçti. CHP üyelerinin yaptığı sert itirazlar zaman zaman Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi terletti. Çiftçi, eleştiriler karşısında karakterini ve duruşunu bozmadan cevap verirken her ne kadar sinirlenmese de zaman zaman gerildiği gözlendi. CHP Meclis üyesi Koç’un sert eleştirilerine meclis sonunda kürsüde yanıt veren Başkan Bünyamin Çiftçi eleştirilere “Siz ne kadar istemeseniz de hizmete devam edeceğim” yanıtını verdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’NİN İŞİ ZOR

Tüm eleştirileri samimiyetle yanıtlamaya gayret gösteren Başkan Çiftçinin zaman zaman terlediğini gözlenirken salondaki meclis üyeleri saatler süren ve normalden fazla süren mecliste oldukça sıkıldı. Sert eleştirilerin yaşandığı mecliste, özellikle TÜGVA, seçim dönemi harcamaları ve kitap fuarı konusundaki eleştiri dozları artarken görünen o ki Başkan Bünyamin Çiftçi’nin gelecek meclis toplantılarında da işi pek kolay olmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.