BÜNYAMİN LÂÇİN’İN ACI GÜNÜ

Çayırova 19.08.2016 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BÜNYAMİN LÂÇİN’İN ACI GÜNÜ

Çayırova’nın tanınan ve sevilen işadamlarından Çayırova’da bulunan Zümrüt Kuyumculuğu’nda sahibi olan Bünyamin Lâçin’in acı günü.

Çayırova’nın tanınan ve sevilen işadamlarından Bünyamin Lâçin’in amcası Ali Lâçin vefat etti. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Çayırova’da bulunan Mandıra Camii’nde kılındı. Cenazeye Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Şaban Güllüce, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Abdullah Adanur'un yanı sıra iş ve siyaset dünyasından birçok insan katıldı.  Hedef Gazetesi olarak amca Lâçin’e Allah’tan rahmet sevenlerine ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz.
Çayırova’nın tanınan ve sevilen işadamlarından Çayırova’da bulunan Zümrüt Kuyumculuğu’nda sahibi olan Bünyamin Lâçin’in acı günü.

Çayırova’nın tanınan ve sevilen işadamlarından Bünyamin Lâçin’in amcası Ali Lâçin vefat etti. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Çayırova’da bulunan Mandıra Camii’nde kılındı.

Cenazeye Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Şaban Güllüce, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Abdullah Adanur'un yanı sıra iş ve siyaset dünyasından birçok insan katıldı. 

Hedef Gazetesi olarak amca Lâçin’e Allah’tan rahmet sevenlerine ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.