Burnu kırılan Gökhan kaç hafta yok?

Spor 20.01.2017 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Burnu kırılan Gökhan kaç hafta yok?

  Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı file bekçisi Gökhan Köstereli, Beşiktaş karşılaşmasının 28.dakikasında burnuna aldığı darbe sonrasında kanlar içinde yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sedyeyle kenara alınan Gökhan, ambulansla Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Burnunda kırık olduğu tespit edilen Gökhan için ameliyat kararı verilse de hem Gökhan hem de Darıca G.B sağlık ekibi bunu kabul etmedi. MEDİCAL PARK’TA ALÇI YAPILDI Bu gelişme sonrasında burnuna tampon tedavisi uygulanarak Gebze Medical Park Hastanesi’ne getirilen Köstereli’nin burnuna alçı yapıldı. Ameliyat olmasına gerek kalmayan Köstereli’nin Pazar günü oynanacak olan Adliyespor maçında forma giyemeyeceği öğrenilirken, genç eldivenin gelecek hafta Bergama Belediyespor maçına özel bir maske ile çıkabileceği bildirildi.  

 

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı file bekçisi Gökhan Köstereli, Beşiktaş karşılaşmasının 28.dakikasında burnuna aldığı darbe sonrasında kanlar içinde yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sedyeyle kenara alınan Gökhan, ambulansla Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Burnunda kırık olduğu tespit edilen Gökhan için ameliyat kararı verilse de hem Gökhan hem de Darıca G.B sağlık ekibi bunu kabul etmedi.

MEDİCAL PARK’TA ALÇI YAPILDI

Bu gelişme sonrasında burnuna tampon tedavisi uygulanarak Gebze Medical Park Hastanesi’ne getirilen Köstereli’nin burnuna alçı yapıldı. Ameliyat olmasına gerek kalmayan Köstereli’nin Pazar günü oynanacak olan Adliyespor maçında forma giyemeyeceği öğrenilirken, genç eldivenin gelecek hafta Bergama Belediyespor maçına özel bir maske ile çıkabileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.