Bursa ve Darıca Final Kardeş Oldu

Darıca 26.10.2018 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bursa ve Darıca Final Kardeş Oldu

Darıca Final Eğitim Kurumları ile Bursa Final Eğitim Kurumları arasında “KARDEŞ OKUL” protokolünü Genel Müdürler Murat Kaya ve Yasin Taşel imzalayarak ortak proje uygulamalarını başlattılar.

27 Ekim 2018 t Cumartesi günü gerçekleşecek ziyarete Bursa Final kafilesine Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu başkanlığında 6 yabancı dil öğretmeni ve 31 Ortaokul öğrencisi katılacak. İngilizce olarak gerçekleşen etkinlikte her iki okulun öğrencileri ortak atölye çalışmaları yapacakları öğrenildi. Kafileyi karşılama okul içi tanıtım, sınıf çalışması, atölye etkinliklerine Darıca Final öğrencileri ingilizce olarak sunumlarla projesi yönetecekler. Etkinlik dahilinde Darıca Hayvanat Bahçesi / Fatih Sultan Mehmet Otağı/ Hünkar Çeşmesi/Hannibal Anıt Mezarı/ Eskihisar Kalesi/ Osman Hamdi Bey Müzesi ziyaretleri yapılacak.(Osman Hamdi Bey Müzesi tadilatta olduğundan dışarıdan gezilmesi planlandı.. Tarihi ve Kültürel inceleme kapsamında İngilizce tanıtım ve bilgiler öğrenciler tarafından kardeş okul kafilesine aktarılacaktır.Bu etkinlik hem ingilizce dil becerilerini geliştirici, hem de kardeş okulların idari,öğretmen, öğrencilerinin dialogunu geliştirici olacak. Bundan sonra ortak projelerin birlikte yürütülmesi değerlendirilecek. Ziyaret Programı; ikramlar, okul içi etkinlikler, tarihi ve kültürel eserleri ziyaretle bilgilenme sağlanacak. Genel Müdür Murat Kaya; "Bursa Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel’e ve Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu’na teşekkür ederim.Örnek bir çalışmanın öncüsü oldular. Bursa ve Darıca Final Okullarının Kardeş okul projesi kapsamında örnek çalışmalarla öğrencilerimizin çok yönlü kazanımlar elde edecekleri gerçektir. Bu çalışmada emek veren, değer katan okulumuz idarecileri, yabancı dil öğretmenleri, öğrencilerimize teşekkür ederim, " dedi.  
Darıca Final Eğitim Kurumları ile Bursa Final Eğitim Kurumları arasında “KARDEŞ OKUL” protokolünü Genel Müdürler Murat Kaya ve Yasin Taşel imzalayarak ortak proje uygulamalarını başlattılar.

27 Ekim 2018 t Cumartesi günü gerçekleşecek ziyarete Bursa Final kafilesine Okul Müdürü Tanca
Subaşıoğlu başkanlığında 6 yabancı dil öğretmeni ve 31 Ortaokul öğrencisi katılacak. İngilizce olarak gerçekleşen etkinlikte her iki okulun öğrencileri ortak atölye çalışmaları yapacakları öğrenildi.
Kafileyi karşılama okul içi tanıtım, sınıf çalışması, atölye etkinliklerine Darıca Final öğrencileri ingilizce olarak sunumlarla projesi yönetecekler. Etkinlik dahilinde Darıca Hayvanat Bahçesi / Fatih Sultan Mehmet Otağı/ Hünkar Çeşmesi/Hannibal Anıt Mezarı/ Eskihisar Kalesi/ Osman Hamdi Bey Müzesi ziyaretleri yapılacak.(Osman Hamdi Bey Müzesi tadilatta olduğundan dışarıdan gezilmesi planlandı.. Tarihi ve Kültürel inceleme kapsamında İngilizce tanıtım ve bilgiler öğrenciler tarafından kardeş okul kafilesine aktarılacaktır.Bu etkinlik hem ingilizce dil becerilerini geliştirici, hem de kardeş okulların idari,öğretmen, öğrencilerinin dialogunu geliştirici olacak. Bundan sonra ortak projelerin birlikte yürütülmesi değerlendirilecek. Ziyaret Programı; ikramlar, okul içi etkinlikler, tarihi ve kültürel eserleri ziyaretle bilgilenme sağlanacak. Genel Müdür Murat Kaya; "Bursa Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel’e ve Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu’na teşekkür ederim.Örnek bir çalışmanın öncüsü oldular. Bursa ve Darıca Final Okullarının Kardeş okul projesi kapsamında örnek çalışmalarla öğrencilerimizin çok yönlü kazanımlar elde edecekleri gerçektir. Bu çalışmada emek veren, değer katan okulumuz idarecileri, yabancı dil öğretmenleri, öğrencilerimize teşekkür ederim, " dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.