19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Buruk sevinç 2-0

Spor 14.03.2017 - 08:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Buruk sevinç 2-0

BAL 12.Grup’ta iki temsilcimizi karşı karşıya getiren maçta Gebzespor sahasında konuk ettiği Çayırovaspor’u 2-0 yenerek puanını 39’a çıkardı. Lider Velimeşe’nin Edirnespor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım atması, Gebzespor’da buruk bir sevinç yarattı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda mücadeleyi Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Başkanı Mırat Gültekin, Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer de izledi. İLK YARIDA GOL YOK Karşılaşmaya ev sahibi Gebzespor tutuk başladı. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik diliminde Rakip kalede pozisyon üretmekte güçlük çeken mor beyazlılar, 31.dakikada Jaba 34 ve 41’de Babacar’la tehlikeli pozisyonlar yarattı. Konuk ekip Çayırovaspor Tayfun ve Ender ile mor beyazlı savunmayı zorlasa da ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. OĞULCAN’DAN TERS VURUŞ Mücadelenin ikinci yarısında ise sahada bambaşka bir Gebzespor vardı. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Menekşe, Oğulcan Varol’un 51.dakikada ters vuruşuyla 1-0 öne geçti. Skor üstünlüğünü ele geçiren mor beyazlılar, üst üste pozisyonlara girerken 68.dakikada Senegalli yıldız şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gebzespor kent derbisinden 2-0’lık skorla 3 puanı alan taraf oldu.
BAL 12.Grup’ta iki temsilcimizi karşı karşıya getiren maçta Gebzespor sahasında konuk ettiği Çayırovaspor’u 2-0 yenerek puanını 39’a çıkardı. Lider Velimeşe’nin Edirnespor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım atması, Gebzespor’da buruk bir sevinç yarattı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda mücadeleyi Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Başkanı Mırat Gültekin, Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer de izledi.

İLK YARIDA GOL YOK

Karşılaşmaya ev sahibi Gebzespor tutuk başladı. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik diliminde Rakip kalede pozisyon üretmekte güçlük çeken mor beyazlılar, 31.dakikada Jaba 34 ve 41’de Babacar’la tehlikeli pozisyonlar yarattı. Konuk ekip Çayırovaspor Tayfun ve Ender ile mor beyazlı savunmayı zorlasa da ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

OĞULCAN’DAN TERS VURUŞ

Mücadelenin ikinci yarısında ise sahada bambaşka bir Gebzespor vardı. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Menekşe, Oğulcan Varol’un 51.dakikada ters vuruşuyla 1-0 öne geçti. Skor üstünlüğünü ele geçiren mor beyazlılar, üst üste pozisyonlara girerken 68.dakikada Senegalli yıldız şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gebzespor kent derbisinden 2-0’lık skorla 3 puanı alan taraf oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.