19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“BÜTÜN AKP'LİLER FETÖCÜDÜR”

Gebze 02.08.2017 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“BÜTÜN AKP'LİLER FETÖCÜDÜR”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'dan şok iddia

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, haddini aşan açıklamalarda bulundu. Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil neredeyse bütün AK Partilileri FETÖ’cü olmakla suçladı. CHP Kocaeli İl Başkanlığı bugün Gebze’de 26. Dönem 2. Yasama Yılı Milletvekili Değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan toplantıda açıklama yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar , “Asbest aldıkları su Yuvacık barajının suyudur. O suyla abdest alıyorlar. Yuvacık barajı hakkında yalan konuşuyorlar. Bunların dini imanı da böyle… Yalan öyle kurgulanmış, öyle yer yapmış ki en tepedeki genel başkanlarından en sade üyesine kadar her konuda yalan konuşmayı kendilerine farz biliyorlar. Bunları farzı yalan olmuş. Böyle bir yapıyla karşı karşıyayız” dedi. Cumhurbaşkanı dahil Kocaeli’deki bütün AK Partili yöneticileri ve belediye başkanlarına FETÖ’cü diyen Akar, “Aha da siyasi ayağı Gebze Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, yedi tane milletvekili, il başkanları, Recep Tayyip Erdoğan’da, Fikri Işık’ta bunların hepsi FETÖ’cü” şeklinde konuştu.    
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'dan şok iddia

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, haddini aşan açıklamalarda bulundu. Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil neredeyse bütün AK Partilileri FETÖ’cü olmakla suçladı.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı bugün Gebze’de 26. Dönem 2. Yasama Yılı Milletvekili Değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan toplantıda açıklama yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar , “Asbest aldıkları su Yuvacık barajının suyudur. O suyla abdest alıyorlar. Yuvacık barajı hakkında yalan konuşuyorlar. Bunların dini imanı da böyle… Yalan öyle kurgulanmış, öyle yer yapmış ki en tepedeki genel başkanlarından en sade üyesine kadar her konuda yalan konuşmayı kendilerine farz biliyorlar. Bunları farzı yalan olmuş. Böyle bir yapıyla karşı karşıyayız” dedi. Cumhurbaşkanı dahil Kocaeli’deki bütün AK Partili yöneticileri ve belediye başkanlarına FETÖ’cü diyen Akar, “Aha da siyasi ayağı Gebze Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, yedi tane milletvekili, il başkanları, Recep Tayyip Erdoğan’da, Fikri Işık’ta bunların hepsi FETÖ’cü” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.