Bütün kötülüklerin anası cehalet!

Gebze 18.04.2019 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bütün kötülüklerin anası cehalet!

Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Karabıyık’a taziyelerini işleten Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç, “Biz toplum olarak bu konuda gençlerimize, çocuklarımıza eğitim vermek zorundayız. Eğitimsizlik, bilgisizlik bunlar kötülüklerin anasıdır.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Karabıyık’a taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan İl kongresi sonrası çalışmalarını hızlandıran Yeniden refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve ekibi Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. BİR İNSANI ÖLDÜREN BÜTÜN İNSANLIĞI ÖLDÜRMÜŞ GİBİDİR Taziye ziyaretinde konuşan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Şehit Öğretmenimiz Necmeddin Kuyucu’nun bu şekilde katledilmesinin kendilerini üzen en elim olaylardan birisi olduğunu ifade etti. Başkan Engin Kılıç, bu tür olaylarla bir daha karşılaşmak istemediklerine dikkati çekerek, "Bizim inancımızda bir insanı öldürmek, bütün insanlığı katletmek kadar kötü bir şeydir. Adam öldürmek en büyük günahlardandır. Çünkü Rabbimiz Maide Suresi 32 ayette; “Kim bir canı, başka bir cana ya da yeryüzünde fesat çıkarmasına karşılık olmaksızın öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur.” Buyuruyor dedi. CEHALET KÖTÜLÜKLERİN ANASI  Cehaletin bütün kötülüklerin anası olduğunu belirten Başkan Kılıç, şöyle devam etti: “Biz toplum olarak bu konuda gençlerimize, çocuklarımıza eğitim vermek zorundayız. Eğitimsizlik, bilgisizlik bunlar kötülüklerin anasıdır. Özellikle kötü alışkanlıklar, bağımlılık bütün bunlarla mücadele etmemiz gerekiyor. Yeniden Refah Partisi olarak en önemli düsturumuz “Önce Ahlak ve Maneviyat”tır. Bunu önemseyen bireylerin yetişmesi için gereken bir eğitim siteminin oluşması için çalışacağız. Bu vesileyle Şehit öğretmenimizin Ailesine ve Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.” dedi. VELİLERE GÖREV DÜŞÜYOR Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Okul Müdürü Mustafa Karabıyık da; ‘böyle olayların bir daha yaşanmaması için velilere iş düştüğünü çocuklarını takip etmelerini ve okulda yaşanan olayları ve sıkıntıları araştırmadan öğretmenlerimize idari soruşturma açtırmamaları gerektiğini söyledi. Şehit öğretmen Necmeddin Kuyucu’nun çok iyi bir insandı öğrencilerin ve okulumuzun bir çok sorunuyla ilgilenir ve dertlenirdi Allah c.c şehadetini kabul etsin başımız sağolsun” diye konuştu.
Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Karabıyık’a taziyelerini işleten Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç, “Biz toplum olarak bu konuda gençlerimize, çocuklarımıza eğitim vermek zorundayız. Eğitimsizlik, bilgisizlik bunlar kötülüklerin anasıdır.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Karabıyık’a taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan İl kongresi sonrası çalışmalarını hızlandıran Yeniden refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve ekibi Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi’ne konuk oldu.

BİR İNSANI ÖLDÜREN BÜTÜN İNSANLIĞI ÖLDÜRMÜŞ GİBİDİR

Taziye ziyaretinde konuşan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Şehit Öğretmenimiz Necmeddin Kuyucu’nun bu şekilde katledilmesinin kendilerini üzen en elim olaylardan birisi olduğunu ifade etti. Başkan Engin Kılıç, bu tür olaylarla bir daha karşılaşmak istemediklerine dikkati çekerek, "Bizim inancımızda bir insanı öldürmek, bütün insanlığı katletmek kadar kötü bir şeydir. Adam öldürmek en büyük günahlardandır. Çünkü Rabbimiz Maide Suresi 32 ayette; “Kim bir canı, başka bir cana ya da yeryüzünde fesat çıkarmasına karşılık olmaksızın öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur.” Buyuruyor dedi.

CEHALET KÖTÜLÜKLERİN ANASI

 Cehaletin bütün kötülüklerin anası olduğunu belirten Başkan Kılıç, şöyle devam etti:

“Biz toplum olarak bu konuda gençlerimize, çocuklarımıza eğitim vermek zorundayız. Eğitimsizlik, bilgisizlik bunlar kötülüklerin anasıdır. Özellikle kötü alışkanlıklar, bağımlılık bütün bunlarla mücadele etmemiz gerekiyor. Yeniden Refah Partisi olarak en önemli düsturumuz “Önce Ahlak ve Maneviyat”tır. Bunu önemseyen bireylerin yetişmesi için gereken bir eğitim siteminin oluşması için çalışacağız. Bu vesileyle Şehit öğretmenimizin Ailesine ve Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.” dedi.

VELİLERE GÖREV DÜŞÜYOR

Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Okul Müdürü Mustafa Karabıyık da; ‘böyle olayların bir daha yaşanmaması için velilere iş düştüğünü çocuklarını takip etmelerini ve okulda yaşanan olayları ve sıkıntıları araştırmadan öğretmenlerimize idari soruşturma açtırmamaları gerektiğini söyledi. Şehit öğretmen Necmeddin Kuyucu’nun çok iyi bir insandı öğrencilerin ve okulumuzun bir çok sorunuyla ilgilenir ve dertlenirdi Allah c.c şehadetini kabul etsin başımız sağolsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.