Büyük Ada ve Mehtap Turları Başlıyor

Darıca 16.06.2018 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyük Ada ve Mehtap Turları Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor.

Mehtap Turları, 23 Haziran ve 8 Eylül tarihleri arasında Cumartesi günleri yapılacak. Mehtap Turlarının ücretlendirmesi; tam 15 TL, öğrenci ise 10 TL olacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da müzik eşliğinde yapılacak olan gezi esnasında dondurma, çay ve su ikramı da yapılacak. İstanbul Büyükada turları ise 17 Haziran ve 9 Eylül tarihleri arasında sadece pazar günleri gerçekleştirilecek. Tam 32 TL, öğrenci ise 28 TL olacak. Darıca'dan binecek yolcular için ücret tarifesi ise tam 18, öğrenci ise 16 TL olacak. Büyük Adaya seyahat edecekler için ayrıca çay ve su ikramı yapılacak. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor.

Mehtap Turları, 23 Haziran ve 8 Eylül tarihleri arasında Cumartesi günleri yapılacak. Mehtap Turlarının ücretlendirmesi; tam 15 TL, öğrenci ise 10 TL olacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da müzik eşliğinde yapılacak olan gezi esnasında dondurma, çay ve su ikramı da yapılacak.

İstanbul Büyükada turları ise 17 Haziran ve 9 Eylül tarihleri arasında sadece pazar günleri gerçekleştirilecek. Tam 32 TL, öğrenci ise 28 TL olacak. Darıca'dan binecek yolcular için ücret tarifesi ise tam 18, öğrenci ise 16 TL olacak. Büyük Adaya seyahat edecekler için ayrıca çay ve su ikramı yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.