BÜYÜK DERBİ

Spor 17.03.2015 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

BÜYÜK DERBİ

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de ki iki temsilcimiz Çayırovaspor ve Gebzespor Şekerpınar Stadı'nda derbide karşılaşacaklar. Derbinin en önemli detaylarını saat 13.30'dan itibaren sitemizden takip edebilirsiniz. Bu karşılaşmayı Hedef gazetesi Çayırova Temsilcilii kadrosundan Adnan Ayvaz ve Ayşegül Şahin Ayvaz sizler için takip edecek...

   Maç öncesi notlar Yaklaşık 200 kadar Gebzespor a gönül veren taraftarlar Şekerpınar stadındaki maça ilgi gösterirken 30 kadar Çayırovaspor'lu taraftar tribünde yerini aldı. Maç öncesi iki kulüp yöneticileri birbirlerine çiçek taktiminde bulundu. Karşılaşma öncesi taraftarlar istiklal marşı okudu. Dakika 1 : Karşılaşmaya Çayırovaspor başladı. Dakika 4 : Karşılaşmanın ilk pozisyonu Gebzespor'dan geldi. Ercan'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye sert şutu Engin'in  başarılı kurtarışıyla geçiştirildi Dakika 6 : Bu kez Çayırovaspor tehlikeli geldi. Sağ kanattan gelen ortaya Kadir bomboş posizyonda zor olanını yaptı, topu kalenin üstünden auta gönderdi. Dakika 9: Top bir o kalede bir bu kalede. Ancak pozisyonlar büyük tehlike yaratmıyor Dakika 14: Kaan'ın ortasına Ercan yükseldi ama daha önce Fatih Karagülle topu uzaklaştırdı. Dakika 18: Bu kez Ercan ceza sahası önünde Uğur'a bir top çıkarttı ama Uğur iyi bir vuruş yapamadı. Dakika 21: adir 3 kişi arasından topu çıkarabilse büyk tehlike olacaktı ama, galip gelen Gebzespor savunması oldu. Dakika 26: Ceza sahası sağ köşesinde Gebzespor bir faul atışı kazandı. Uğur'un ortası kale direğinin üstünden auta çıktı. Dakika 39: Şekerpınar Stadı'nda gol yok. İki takımın soüğuk havadaki mücadelesi kıran kırana geçiyor. Mücadele karşılaşmayı izleyenleri menun ediyor. Ancak havalanmayan ağların ardından iki takıma gönül veren futbolseverler stresli dakikalar yaşıyor. Dakika 44: Kaan sağ kanatta ortasına Ercan iyi bir vuruş yapamadı ve cılız vuruş Engin'in topu kontrolü ile sona erdi.              İLK YARI BİTTİ!   DEVRE ARASI NOTLARI Derbi karşılaşmasını izlemek üzere Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ÇAyırova İlçe Milli Eğitim müdürü Şener Doğan Çayıroava İlçe spor Müdürü Çetin Malkoç Şekerpınar stadında ki yerlerini aldılar. Dakika 42 : Karşılaşmanın ikinci yarısına Gebzespor başladı. Dakika 57 : İkinci yarıda iki takım da tehlikeli bir posizyon bulamadı. Mücadele orta saha da geçiyor.   GOOOOLLLLLL Dakika 67 : Gebzespor sağ kanattan gelen ortaya Ender'in sert kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Dakika 75 : Gebzespor'da oyuncu değişikliği. Uğur oyundan çıkarak yerini İsmail'e bırakıyor. Dakika 80: Çayırovaspor mutlak gol gol pozisyonundan yararlanamadı. Altı pas içinde İshak, Kadir ve Tolga vervasyonu golü getirmedi. Dakika 84: Çayırovaspor da oyuncu değişikliği. Kadir oyundan çıkarak oyundaki yerini Ersin'e bıraktı. Dakika 85: Gebzespor'da oyuncu değişikliği. Kaan oyundan  çıkarak yerini Okan'a bıraktı. Dakika 90: Karşılaşmaya +5 dakika eklendi   MAÇ BİTTİ !
Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de ki iki temsilcimiz Çayırovaspor ve Gebzespor Şekerpınar Stadı'nda derbide karşılaşacaklar. Derbinin en önemli detaylarını saat 13.30'dan itibaren sitemizden takip edebilirsiniz. Bu karşılaşmayı Hedef gazetesi Çayırova Temsilcilii kadrosundan Adnan Ayvaz ve Ayşegül Şahin Ayvaz sizler için takip edecek...

   Maç öncesi notlar

Yaklaşık 200 kadar Gebzespor a gönül veren taraftarlar Şekerpınar stadındaki maça ilgi gösterirken 30 kadar Çayırovaspor'lu taraftar tribünde yerini aldı.

Maç öncesi iki kulüp yöneticileri birbirlerine çiçek taktiminde bulundu.

Karşılaşma öncesi taraftarlar istiklal marşı okudu.

Dakika 1 : Karşılaşmaya Çayırovaspor başladı.

Dakika 4 : Karşılaşmanın ilk pozisyonu Gebzespor'dan geldi. Ercan'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye sert şutu Engin'in  başarılı kurtarışıyla geçiştirildi

Dakika 6 : Bu kez Çayırovaspor tehlikeli geldi. Sağ kanattan gelen ortaya Kadir bomboş posizyonda zor olanını yaptı, topu kalenin üstünden auta gönderdi.

Dakika 9: Top bir o kalede bir bu kalede. Ancak pozisyonlar büyük tehlike yaratmıyor

Dakika 14: Kaan'ın ortasına Ercan yükseldi ama daha önce Fatih Karagülle topu uzaklaştırdı.

Dakika 18: Bu kez Ercan ceza sahası önünde Uğur'a bir top çıkarttı ama Uğur iyi bir vuruş yapamadı.

Dakika 21: adir 3 kişi arasından topu çıkarabilse büyk tehlike olacaktı ama, galip gelen Gebzespor savunması oldu.

Dakika 26: Ceza sahası sağ köşesinde Gebzespor bir faul atışı kazandı. Uğur'un ortası kale direğinin üstünden auta çıktı.

Dakika 39: Şekerpınar Stadı'nda gol yok. İki takımın soüğuk havadaki mücadelesi kıran kırana geçiyor. Mücadele karşılaşmayı izleyenleri menun ediyor. Ancak havalanmayan ağların ardından iki takıma gönül veren futbolseverler stresli dakikalar yaşıyor.

Dakika 44: Kaan sağ kanatta ortasına Ercan iyi bir vuruş yapamadı ve cılız vuruş Engin'in topu kontrolü ile sona erdi.

 

           İLK YARI BİTTİ!

 

DEVRE ARASI NOTLARI

Derbi karşılaşmasını izlemek üzere Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ÇAyırova İlçe Milli Eğitim müdürü Şener Doğan Çayıroava İlçe spor Müdürü Çetin Malkoç Şekerpınar stadında ki yerlerini aldılar.

Dakika 42 : Karşılaşmanın ikinci yarısına Gebzespor başladı.

Dakika 57 : İkinci yarıda iki takım da tehlikeli bir posizyon bulamadı. Mücadele orta saha da geçiyor.

 

GOOOOLLLLLL

Dakika 67 : Gebzespor sağ kanattan gelen ortaya Ender'in sert kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

Dakika 75 : Gebzespor'da oyuncu değişikliği. Uğur oyundan çıkarak yerini İsmail'e bırakıyor.

Dakika 80: Çayırovaspor mutlak gol gol pozisyonundan yararlanamadı. Altı pas içinde İshak, Kadir ve Tolga vervasyonu golü getirmedi.

Dakika 84: Çayırovaspor da oyuncu değişikliği. Kadir oyundan çıkarak oyundaki yerini Ersin'e bıraktı.

Dakika 85: Gebzespor'da oyuncu değişikliği. Kaan oyundan  çıkarak yerini Okan'a bıraktı.

Dakika 90: Karşılaşmaya +5 dakika eklendi

 

MAÇ BİTTİ !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.