19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyük maçlarda yokuz!

Spor 06.03.2017 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyük maçlarda yokuz!

Sakaryaspor’a evinde teslim olan Darıca G.B, ilk 5’te yer alan takımlarla oynadığı maçlarda rakiplerinin hiçbirine diş geçiremedi. Makus kaderine bu maçta da razı olan sarı yeşilliler, şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği’nde Sakaryaspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor. Lider Afjet Afyonspor’un Orduspor deplasmanında yaşadığı sürpriz puan kaybı ile birlikte zirve yolunda önemli bir fırsat tepen sarı yeşilli temsilcimiz, ligin ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığı rakibine kendi evinde diş geçiremedi. Seri galibiyetlere rağmen kafaya oynayan rakipleriyle oynadığı maçlarda başarılı olamayan sarı yeşilliler, ilk 5’te yer alan hiçbir rakibini yenemedi. Sıralamada ilk 5’te yer alan rakipleriyle oynadığı 6 maçta, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan sarı yeşilliler, 6 puan niteliği taşıyan maçlarda hüsrana uğradı. DARICA’NIN İLK 5’TEKİ TAKIMLARLA OYNADIĞI MAÇLAR ŞÖYLE: Darıca G.B 1-1 A.Afyonspor A.Afyonspor 1-0 DARICA G.B Sakaryaspor 0-0 DARICA G.B DARICA G.B 2-3 Sakaryaspor Diyarbekirspor 3-0 DARICA G.B Bayrampaşa 3-2 DARICA G.B  
Sakaryaspor’a evinde teslim olan Darıca G.B, ilk 5’te yer alan takımlarla oynadığı maçlarda rakiplerinin hiçbirine diş geçiremedi. Makus kaderine bu maçta da razı olan sarı yeşilliler, şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği’nde Sakaryaspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor. Lider Afjet Afyonspor’un Orduspor deplasmanında yaşadığı sürpriz puan kaybı ile birlikte zirve yolunda önemli bir fırsat tepen sarı yeşilli temsilcimiz, ligin ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığı rakibine kendi evinde diş geçiremedi. Seri galibiyetlere rağmen kafaya oynayan rakipleriyle oynadığı maçlarda başarılı olamayan sarı yeşilliler, ilk 5’te yer alan hiçbir rakibini yenemedi. Sıralamada ilk 5’te yer alan rakipleriyle oynadığı 6 maçta, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan sarı yeşilliler, 6 puan niteliği taşıyan maçlarda hüsrana uğradı.

DARICA’NIN İLK 5’TEKİ TAKIMLARLA OYNADIĞI MAÇLAR ŞÖYLE:

Darıca G.B 1-1 A.Afyonspor

A.Afyonspor 1-0 DARICA G.B

Sakaryaspor 0-0 DARICA G.B

DARICA G.B 2-3 Sakaryaspor

Diyarbekirspor 3-0 DARICA G.B

Bayrampaşa 3-2 DARICA G.B

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.