19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyük Vefasızlık

14.04.2017 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyük Vefasızlık

Onu meşhur eden kişiydi ama o büyük vefasızlık yaptı...

Ölümle pençeleşen İbrahim Erkal için sanatçı dostları seferber olurken, gençlik dönemlerinde Erkal'la adını duyuran Petek Dinçöz'ün vefasızlığı pes dedirtti. Ünlü Sanatçı  İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sanatçı dostları hastaneye akın ederken, gençlik dönemlerinde birçok klipte ve dizide rol aldığı  Petek Dinçöz,  İbrahim Erkal'la ilgili tek kelime açıklama yapmadı. KİMSE BİR ANLAM VEREMEDİ Yıldızı parlamadan önce  İbrahim Erkal'ın klip ve dizilerinde oynatarak adını duyulmasına vesile olduğu  Petek Dinçöz'ün, ünlü sanatçının ölümle pençeleştiği şu günlerde bu kadar duyarsız olmasına kimse bir anlam veremedi.   OĞLUYLA İLGİLİ VİDEO PAYLAŞTI İş adamı Serkan Kodoloğlu ile evlendikten sonra ortalarda görünmeyen  Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından son olarak oğluyla ilgili bir video paylaştı. İşte ikilinin rol aldığı klip ve dizilerden kareler; 
Onu meşhur eden kişiydi ama o büyük vefasızlık yaptı...

Ölümle pençeleşen İbrahim Erkal için sanatçı dostları seferber olurken, gençlik dönemlerinde Erkal'la adını duyuran Petek Dinçöz'ün vefasızlığı pes dedirtti.

Ünlü Sanatçı  İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sanatçı dostları hastaneye akın ederken, gençlik dönemlerinde birçok klipte ve dizide rol aldığı  Petek Dinçöz,  İbrahim Erkal'la ilgili tek kelime açıklama yapmadı.

KİMSE BİR ANLAM VEREMEDİ

Yıldızı parlamadan önce  İbrahim Erkal'ın klip ve dizilerinde oynatarak adını duyulmasına vesile olduğu  Petek Dinçöz'ün, ünlü sanatçının ölümle pençeleştiği şu günlerde bu kadar duyarsız olmasına kimse bir anlam veremedi.

 

OĞLUYLA İLGİLİ VİDEO PAYLAŞTI

İş adamı Serkan Kodoloğlu ile evlendikten sonra ortalarda görünmeyen  Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından son olarak oğluyla ilgili bir video paylaştı.

İşte ikilinin rol aldığı klip ve dizilerden kareler; 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.