BÜYÜKAKIN, KOZMETİK DEVİNİ ZİYARET ETTİ

Gebze 30.10.2020 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

BÜYÜKAKIN, KOZMETİK DEVİNİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kadın istihdamında öncü Lider Kozmetik’in üretim tesisini ziyaret etti. Ziyarette ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan yeni korona virüs pandemisinin bilincinde olan Lider Kozmetik’e teşekkür ederiz. Sabır, kararlılık ve mücadele ile bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tam” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kadın istihdamında öncü Lider Kozmetik’in üretim tesisini ziyaret etti. Ziyaretinde üretim tesisini inceleyen Başkan Büyükakın, “Ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan yeni korona virüs pandemisinin bilincinde olan Lider Kozmetik bu zorlu süreçte, kişisel bakım, kozmetik ve temizlik ürünleri başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası alanda hizmet verdiği tüm ürün gruplarının üretim ve dağıtımını eksiksiz olarak yerine getirmek için var gücüyle çalıştı. Bu süreçte özveri ve emeğini esirgemeyen Lider Kozmetik’e teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Sabır, kararlılık ve mücadele ile bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tam” dedi.   TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a fabrikayı tanıtan Lider Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Nail Köse, “1978 yılında kurulan Lider Kozmetik, parfüm denince akla gelen Fransa’nın dev kozmetik firmaları ile yarışır duruma geldi. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) parfümden, cilt bakımına kadar tüm kozmetik ürünlerinin üretimini yapan ve dünya ülkelerine satan Lider Kozmetik bu sektörde Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerliyor” diye konuştu.   DÜNYADA LİDER FİRMALAR ARASINDA Başkan Köse Lider Kozmetik’in dünya devi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek, “Koku insanlar için vazgeçilmez unsurlardan bir tanesidir. Parfüm denince ise akla hep Fransa gelmektedir. Ancak dünyaya parfümü en iyi pazarlayan İngilizlerdir. Son yıllarda yapmış olduğumuz atılımlarla Lider Kozmetik olarak 86 ülkeye yüzde yüz Türk markası olan kendi parfüm ve kozmetik ürünlerimizi ihraç 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kadın istihdamında öncü Lider Kozmetik’in üretim tesisini ziyaret etti. Ziyarette ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan yeni korona virüs pandemisinin bilincinde olan Lider Kozmetik’e teşekkür ederiz. Sabır, kararlılık ve mücadele ile bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tam” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kadın istihdamında öncü Lider Kozmetik’in üretim tesisini ziyaret etti. Ziyaretinde üretim tesisini inceleyen Başkan Büyükakın, “Ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan yeni korona virüs pandemisinin bilincinde olan Lider Kozmetik bu zorlu süreçte, kişisel bakım, kozmetik ve temizlik ürünleri başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası alanda hizmet verdiği tüm ürün gruplarının üretim ve dağıtımını eksiksiz olarak yerine getirmek için var gücüyle çalıştı. Bu süreçte özveri ve emeğini esirgemeyen Lider Kozmetik’e teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Sabır, kararlılık ve mücadele ile bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tam” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a fabrikayı tanıtan Lider Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Nail Köse, “1978 yılında kurulan Lider Kozmetik, parfüm denince akla gelen Fransa’nın dev kozmetik firmaları ile yarışır duruma geldi. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) parfümden, cilt bakımına kadar tüm kozmetik ürünlerinin üretimini yapan ve dünya ülkelerine satan Lider Kozmetik bu sektörde Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerliyor” diye konuştu.

 

DÜNYADA LİDER FİRMALAR ARASINDA

Başkan Köse Lider Kozmetik’in dünya devi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek, “Koku insanlar için vazgeçilmez unsurlardan bir tanesidir. Parfüm denince ise akla hep Fransa gelmektedir. Ancak dünyaya parfümü en iyi pazarlayan İngilizlerdir. Son yıllarda yapmış olduğumuz atılımlarla Lider Kozmetik olarak 86 ülkeye yüzde yüz Türk markası olan kendi parfüm ve kozmetik ürünlerimizi ihraç 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.