Büyükakın, "Bize inananları mahcup etmeyeceğiz"

Gebze 01.08.2019 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, "Bize inananları mahcup etmeyeceğiz"

Başkan Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ile yönetimini ziyaret etti. Samimi bir şekilde geçen görüşmede 31 Mart seçimleri başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın ruhuyla Kocaeli’nde hareket edildiği ifade edildi. Birlikteliklerde karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, MHP Gebze teşkilatına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bize inananları asla mahcup etmeyeceğiz. Bu güvene layık bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. ORTAYA KOYDUKLARI ÇALIŞMA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığında da yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetimine 31 Mart seçimleri için ortaya koydukları çalışma için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinin Gebze ilçesine gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi de veren Başkan Büyükakın, kendilerini samimiyetle karşılayan MHP ilçe yönetimine teşekkür etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı birliktelikler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Başkan Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ile yönetimini ziyaret etti. Samimi bir şekilde geçen görüşmede 31 Mart seçimleri başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın ruhuyla Kocaeli’nde hareket edildiği ifade edildi. Birlikteliklerde karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, MHP Gebze teşkilatına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bize inananları asla mahcup etmeyeceğiz. Bu güvene layık bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ORTAYA KOYDUKLARI ÇALIŞMA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığında da yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetimine 31 Mart seçimleri için ortaya koydukları çalışma için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinin Gebze ilçesine gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi de veren Başkan Büyükakın, kendilerini samimiyetle karşılayan MHP ilçe yönetimine teşekkür etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı birliktelikler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.