19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükakın, CHP’li vekili özre davet etti!

Kocaeli 23.07.2019 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, CHP’li vekili özre davet etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın CHP’li o ismi özür dilemeye davet etti.

CHP İstanbul eski milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, Düzce sel felaketine yardım etmediğini öne sürdü. Oysa Kocaeli iş makineleri ve personel ile felaketin ilk gününden bu yana Düzce’deydi. Bu gerçeği “CHP’li vekil Kocaeli’yi görmezden geldi” ile okuyucularımıza duyururken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da  Tanal’a cevap verdi: 1 SAAT SONRA YARDIMA KOŞTUK Tanal’ın bu çıkışının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kendisine ait sosyal medya hesabından Tanal’a cevap vererek, “Sn. Tanal gerçekleri çarpıtan son derece sorumsuz ve talihsiz açıklamanızdan dolayı sizi özür dilemeye ve hatanızı düzeltme erdemini göstermeye davet ediyorum’’ ifadesini kullandı. Bilindiği üzere Düzce’de yaşanan doğal afetin hemen ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Düzce’deki yetkilileri arayarak 2 ekskavatör, 1 pikap göndermiş yardım çalışmalarına katılmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinalarının hala Düzce ilinde çalışmalara katıldığı bildirildi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın CHP’li o ismi özür dilemeye davet etti.

CHP İstanbul eski milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, Düzce sel felaketine yardım etmediğini öne sürdü. Oysa Kocaeli iş makineleri ve personel ile felaketin ilk gününden bu yana Düzce’deydi. Bu gerçeği “CHP’li vekil Kocaeli’yi görmezden geldi” ile okuyucularımıza duyururken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da  Tanal’a cevap verdi:

1 SAAT SONRA YARDIMA KOŞTUK

Tanal’ın bu çıkışının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kendisine ait sosyal medya hesabından Tanal’a cevap vererek, “Sn. Tanal gerçekleri çarpıtan son derece sorumsuz ve talihsiz açıklamanızdan dolayı sizi özür dilemeye ve hatanızı düzeltme erdemini göstermeye davet ediyorum’’ ifadesini kullandı. Bilindiği üzere Düzce’de yaşanan doğal afetin hemen ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Düzce’deki yetkilileri arayarak 2 ekskavatör, 1 pikap göndermiş yardım çalışmalarına katılmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinalarının hala Düzce ilinde çalışmalara katıldığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.