Büyükakın’dan Avrupa Konseyi’ne sert tepki!

Siyaset 31.10.2019 - 08:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın’dan Avrupa Konseyi’ne sert tepki!

Türkiye’nin güvensiz olduğunu, keyfi görevden almaların yapıldığı ve medya özgürlüğünün olmadığı yönünde hazırlanan rapora Avrupa Konseyi’nde Türkiye’yi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tokat gibi cevap verdi. Büyükakın, “Bu raporu reddediyoruz” dedi. Türkiye’yi temsilen Avrupa Konseyi’ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın katıldı. Türkiye için hazırlanan raporda Türkiye’nin güvensiz olduğunu, keyfi görevden almaların yapıldığı ve medya özgürlüğünün olmadığı bir rapor okundu. Bu rapora çok sert tepki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geldi. MEDYA HANGİ TEHDİT ALTINDA! Türk yargısındaki görevden almaların hukuka ve anayasaya uygun gerçekleştirildiğini ifade ederken, “İhlalin neyle ilgili olduğunu raporda göremedik. Medyanın hangi şekilde tehdit altında olduğu da raporda yok. Bu raporu reddediyoruz” dedi.

Türkiye’nin güvensiz olduğunu, keyfi görevden almaların yapıldığı ve medya özgürlüğünün olmadığı yönünde hazırlanan rapora Avrupa Konseyi’nde Türkiye’yi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tokat gibi cevap verdi. Büyükakın, “Bu raporu reddediyoruz” dedi.

Türkiye’yi temsilen Avrupa Konseyi’ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın katıldı. Türkiye için hazırlanan raporda Türkiye’nin güvensiz olduğunu, keyfi görevden almaların yapıldığı ve medya özgürlüğünün olmadığı bir rapor okundu. Bu rapora çok sert tepki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın geldi.

MEDYA HANGİ TEHDİT ALTINDA!

Türk yargısındaki görevden almaların hukuka ve anayasaya uygun gerçekleştirildiğini ifade ederken, “İhlalin neyle ilgili olduğunu raporda göremedik. Medyanın hangi şekilde tehdit altında olduğu da raporda yok. Bu raporu reddediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.