Büyükakın’ın önerisi ile trafik rahatlıyor

Kocaeli 19.05.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükakın’ın önerisi ile trafik rahatlıyor

Başkan Büyükakın’ın önerisi üzerine eski İzmit Lisesi ve Gazi Lisesi’nin bahçeleri artık ücretsiz otopark olarak İzmit halkına hizmet verecek.

Kent merkezinde trafik ve otopark rahatlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonuçlandı. Başkan Büyükakın’ın önerisi üzerine okul bahçeleri artık ücretsiz otopark hizmeti verecek BAŞKAN BÜYÜKAKIN ÖNERDİ Başkan Büyükakın’ın önerisi üzerine eski İzmit Lisesi ve Gazi Lisesi’nin bahçeleri artık ücretsiz otopark olarak İzmit halkına hizmet verecek. Kocaeli’nin kent esnafı da uzun süredir otoparkların ücretsiz olması noktasında çaba harcıyordu. BÜYÜKAKIN’A İLETMİŞLERDİ Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yerel seçimler öncesinde İKM'yi ziyaret etmiş, İKM Başkanı Murat Öztürk de esnafların ücretsiz otopark talebini Büyükakın'a iletmişti. Büyükakın göreve gelir gelmez İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ile görüşmüş ve sorunun çözümü noktasında adım atmıştı. Otoparklar, hafta içi saat 16.00–24.00 arası hizmet verirken, hafta sonu ise Cumartesi günü 15.30-24.00 arası, Pazar günü ise 9.00-24.00 arasında hizmet verecek.
Başkan Büyükakın’ın önerisi üzerine eski İzmit Lisesi ve Gazi Lisesi’nin bahçeleri artık ücretsiz otopark olarak İzmit halkına hizmet verecek.

Kent merkezinde trafik ve otopark rahatlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonuçlandı. Başkan Büyükakın’ın önerisi üzerine okul bahçeleri artık ücretsiz otopark hizmeti verecek

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ÖNERDİ

Başkan Büyükakın’ın önerisi üzerine eski İzmit Lisesi ve Gazi Lisesi’nin bahçeleri artık ücretsiz otopark olarak İzmit halkına hizmet verecek. Kocaeli’nin kent esnafı da uzun süredir otoparkların ücretsiz olması noktasında çaba harcıyordu.

BÜYÜKAKIN’A İLETMİŞLERDİ

Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yerel seçimler öncesinde İKM'yi ziyaret etmiş, İKM Başkanı Murat Öztürk de esnafların ücretsiz otopark talebini Büyükakın'a iletmişti. Büyükakın göreve gelir gelmez İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ile görüşmüş ve sorunun çözümü noktasında adım atmıştı. Otoparklar, hafta içi saat 16.00–24.00 arası hizmet verirken, hafta sonu ise Cumartesi günü 15.30-24.00 arası, Pazar günü ise 9.00-24.00 arasında hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.