GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükakın, KAI tanıtım günlerinde!

Kocaeli 17.11.2019 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, KAI tanıtım günlerinde!

Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Güçlü Türkiye’nin en önemli zenginliği birlik ve beraberliğimizdir” dedi. Büyükakın “Türkiye’nin en önemli zenginliği birlik ve beraberliğimizdir” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı’nın düzenlediği tanıtım günleri bugün başladı. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Güçlü Türkiye’nin en önemli zenginliği birlik ve beraberliğimizdir” dedi. PROTOKOLDEN GENİŞ KATILIM Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nin açılış programına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ahmet Arslan, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Genel Başkanı Erkan Koçali, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 4 GÜN SÜRECEK Programın açılış konuşmasını yapan Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır; “Tanıtım günlerimiz 4 gün sürecek. Fuar alanında kurulacak olan sempozyum ve sergi alanında halkça tanınan, konularında uzman yazar ve tarihçiler eşliğinde ünlü moderatörlerin sunumu ile Kars, Ardahan, Iğdır mutfağı ve kültürünü en iyi şekilde anlatmak ve halkın dikkatini çekerek bölgeye katkı sağlamak hedefindeyiz” dedi. EN ÖNEMLİ GÜÇÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZ Birlik ve beraberliğin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise konuşmasında; “Biz Anadolu toprağının bereketli unsuruyuz. Aynı bağın gülüyüz. Biz birlikte güzeliz. Aramızdaki farklılıklar bizim en büyük zenginliğimiz. Anadolu’nun farklı coğrafyalarından gelsek de ‘Kocaeli’ de bir olmuşuz. Farklılıklarımız ile çok güçlü bir Türkiye’yi inşa ediyoruz. Güçlü Türkiye’nin ilerleyişini de görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada dizayn edilen değil, dizayn eden bir Türkiye var. Dünyanın 5’ten büyük olduğunu söyleyen bir Türkiye var. Bunun arkasındaki güç, birlik beraberliğimizdir” ifadesini kullandı. PROTOKOLE HEDİYELER Programın sonunda Kars Ardahan Iğdır Vakfı tarafından protokole kalpak ve yöresel hediyeler takdim edildi. Hediye töreninin ardından protokol Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri açılış kurdelesini kesti.

Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Güçlü Türkiye’nin en önemli zenginliği birlik ve beraberliğimizdir” dedi.

Büyükakın “Türkiye’nin en önemli zenginliği birlik ve beraberliğimizdir”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı’nın düzenlediği tanıtım günleri bugün başladı. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Güçlü Türkiye’nin en önemli zenginliği birlik ve beraberliğimizdir” dedi.

PROTOKOLDEN GENİŞ KATILIM

Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nin açılış programına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ahmet Arslan, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Genel Başkanı Erkan Koçali, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

4 GÜN SÜRECEK

Programın açılış konuşmasını yapan Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır; “Tanıtım günlerimiz 4 gün sürecek. Fuar alanında kurulacak olan sempozyum ve sergi alanında halkça tanınan, konularında uzman yazar ve tarihçiler eşliğinde ünlü moderatörlerin sunumu ile Kars, Ardahan, Iğdır mutfağı ve kültürünü en iyi şekilde anlatmak ve halkın dikkatini çekerek bölgeye katkı sağlamak hedefindeyiz” dedi.

EN ÖNEMLİ GÜÇÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZ

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise konuşmasında; “Biz Anadolu toprağının bereketli unsuruyuz. Aynı bağın gülüyüz. Biz birlikte güzeliz. Aramızdaki farklılıklar bizim en büyük zenginliğimiz. Anadolu’nun farklı coğrafyalarından gelsek de ‘Kocaeli’ de bir olmuşuz. Farklılıklarımız ile çok güçlü bir Türkiye’yi inşa ediyoruz. Güçlü Türkiye’nin ilerleyişini de görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada dizayn edilen değil, dizayn eden bir Türkiye var. Dünyanın 5’ten büyük olduğunu söyleyen bir Türkiye var. Bunun arkasındaki güç, birlik beraberliğimizdir” ifadesini kullandı.

PROTOKOLE HEDİYELER

Programın sonunda Kars Ardahan Iğdır Vakfı tarafından protokole kalpak ve yöresel hediyeler takdim edildi. Hediye töreninin ardından protokol Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri açılış kurdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.