Büyükakın: Kendimizi sorgulayacağız!

Kocaeli 01.04.2019 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükakın: Kendimizi sorgulayacağız!

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı resmi olmayan sonuçlara göre farkla kazanan AK Parti Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’i kazanamamalarından dolayı buruk olduklarını ifade ederek, “Nerede hata yaptık kendimizi sorgulayacağız.”dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Cumhur İttifakı Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, seçim sonuçlarıyla ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde Yüzde 55 oy alarak, en yakın rakibi Millet İttifakı Adayı Dr.Serdar Kaman’a 23 puan fark atan Büyükakın, seçimin 13-0 sonuçlanmamasından dolayı kendilerini sorgulayacaklarını ve gayretli bir çalışma yaparak İzmit’i de önümüzdeki seçimlerde kazanacaklarını ifade etti. Buruk bir seçim zaferi yaşadıklarını vurgulayan Büyükakın, buna rağmen Kocaeli’nin geleceğini açık olduğunu vurguladı. NEREDE HATA YAPILDI SORGULAYACAĞIZ Sonuçların belli olmasından sonra vatandaşlara hitap eden Büyükakın, yaptığı açıklama da, “ Teşkilatımız ve Büyükşehir ile el ele verip çok çalışacağız ve ilk seçimde İzmit’i geri alacağız. Evet sevincimiz buruktur ama önümüz aydınlıktır. Nerede yanlış yaptığımızı sorgulayacağız.  Milletimizin kalbini kırdıysak nerede kırdığımızı bulup düzelteceğiz. İktidarlar halka hizmet için vardır, bize göre milletin takdirinin üzerinde tek takdir, Allah’ın takdiridir. Koltuğa oturduğumuz güne değil kalkacağımız güne bakarak hareket edeceğiz. İnşallah koltuktan kalkarken vatandaşımızın gönlüne taht kurmuş olarak kalkarız.”dedi. ZORLU SÜREÇTEN YÜZÜMÜZ AK ÇIKACAĞIZ Zorlu bir sürecin kendilerine beklediğine vurgu yapan Büyükakın, “Allah bizi sizlerden koparmasın, mahrum bırakmasın. Her zaman Cumhurbaşkanımızın ardından yürümeyi nasip etsin. Tüm teşkilatımız gece gündüz demeden kapı kapı gezdiniz, Allah sizden razı olsun. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeden bu mücadeleye devam edeceğiz. Önümüzde bizi zorlu bir süreç bekliyor bu süreçten yüz akı ile çıkacağız.Rabbim seçimleri Kocaelimiz ve ülkemiz için hayırlı etsin. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum.”diye konuştu.
31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı resmi olmayan sonuçlara göre farkla kazanan AK Parti Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’i kazanamamalarından dolayı buruk olduklarını ifade ederek, “Nerede hata yaptık kendimizi sorgulayacağız.”dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Cumhur İttifakı Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, seçim sonuçlarıyla ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde Yüzde 55 oy alarak, en yakın rakibi Millet İttifakı Adayı Dr.Serdar Kaman’a 23 puan fark atan Büyükakın, seçimin 13-0 sonuçlanmamasından dolayı kendilerini sorgulayacaklarını ve gayretli bir çalışma yaparak İzmit’i de önümüzdeki seçimlerde kazanacaklarını ifade etti. Buruk bir seçim zaferi yaşadıklarını vurgulayan Büyükakın, buna rağmen Kocaeli’nin geleceğini açık olduğunu vurguladı.

NEREDE HATA YAPILDI SORGULAYACAĞIZ

Sonuçların belli olmasından sonra vatandaşlara hitap eden Büyükakın, yaptığı açıklama da, “ Teşkilatımız ve Büyükşehir ile el ele verip çok çalışacağız ve ilk seçimde İzmit’i geri alacağız. Evet sevincimiz buruktur ama önümüz aydınlıktır. Nerede yanlış yaptığımızı sorgulayacağız.  Milletimizin kalbini kırdıysak nerede kırdığımızı bulup düzelteceğiz. İktidarlar halka hizmet için vardır, bize göre milletin takdirinin üzerinde tek takdir, Allah’ın takdiridir. Koltuğa oturduğumuz güne değil kalkacağımız güne bakarak hareket edeceğiz. İnşallah koltuktan kalkarken vatandaşımızın gönlüne taht kurmuş olarak kalkarız.”dedi.

ZORLU SÜREÇTEN YÜZÜMÜZ AK ÇIKACAĞIZ

Zorlu bir sürecin kendilerine beklediğine vurgu yapan Büyükakın, “Allah bizi sizlerden koparmasın, mahrum bırakmasın. Her zaman Cumhurbaşkanımızın ardından yürümeyi nasip etsin. Tüm teşkilatımız gece gündüz demeden kapı kapı gezdiniz, Allah sizden razı olsun. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeden bu mücadeleye devam edeceğiz. Önümüzde bizi zorlu bir süreç bekliyor bu süreçten yüz akı ile çıkacağız.Rabbim seçimleri Kocaelimiz ve ülkemiz için hayırlı etsin. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.