Büyükakın, “muhtarlarımıza desteğimiz sürecek!”

Kocaeli 23.12.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükakın, “muhtarlarımıza desteğimiz sürecek!”

Muhtarların halk ile yönetim arasında bir köprü görevi gördüğünü belirten Büyükakın, “yeni dönemde de muhtarlarımızla birlikte mahallerimizde güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğiz” dedi

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, muhtar dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi. Muhtarların yerel yönetimlerin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Büyükakın “Bizim yerel demokrasi anlayışımızda siz muhtarlarımız, halkımıza en yakın yerel yönetim birimi olarak daima en önemli ve öncelikli hassasiyetimiz oldunuz. Biz bu açıdan muhtarlarımıza önem vermeye devam edeceğiz” dedi. EN İYİ MUHTAR BİLİR Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yaptığı dönemde muhtarlara verilen desteklerin içinde yer aldığını belirten Büyükakın, “Bir mahalle muhtarı, o mevkide yaşayan insanları en yakın bilen kişidir. Muhtarlar hizmetin ilk basamağıdır. Mahallesinde neyin eksik olduğunu en iyi onlar bilir. Bize Kocaeli’nde bulunan 472 muhtardan bilgi gelmesi, belediyenin elini kolaylaştıracak bir olgu olur. Muhtarlarla ilgili devam eden destekleri aynen vermeye devam edeceğiz” dedi. BÜYÜKAKIN İSABETLİ BİR KARAR Büyükakın ile Genel Sekreter Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik yaptığı dönemde çalıştıklarını söyleyen muhtarlar ise, “Sizin başkan seçilmenizin ilimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Akademisyen olmanız dolayısıyla problemleri derinlemesine tahlil ediyorsunuz, hem de yereldeki sorunları biliyorsunuz. Sizin adaylığınızın Kocaeli için çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz” diyerek, Büyükakın’ın adaylığı konusunda düşüncelerini dile getirdiler.
Muhtarların halk ile yönetim arasında bir köprü görevi gördüğünü belirten Büyükakın, “yeni dönemde de muhtarlarımızla birlikte mahallerimizde güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğiz” dedi

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, muhtar dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi. Muhtarların yerel yönetimlerin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Büyükakın “Bizim yerel demokrasi anlayışımızda siz muhtarlarımız, halkımıza en yakın yerel yönetim birimi olarak daima en önemli ve öncelikli hassasiyetimiz oldunuz. Biz bu açıdan muhtarlarımıza önem vermeye devam edeceğiz” dedi.

EN İYİ MUHTAR BİLİR
Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yaptığı dönemde muhtarlara verilen desteklerin içinde yer aldığını belirten Büyükakın, “Bir mahalle muhtarı, o mevkide yaşayan insanları en yakın bilen kişidir. Muhtarlar hizmetin ilk basamağıdır. Mahallesinde neyin eksik olduğunu en iyi onlar bilir. Bize Kocaeli’nde bulunan 472 muhtardan bilgi gelmesi, belediyenin elini kolaylaştıracak bir olgu olur. Muhtarlarla ilgili devam eden destekleri aynen vermeye devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜKAKIN İSABETLİ BİR KARAR
Büyükakın ile Genel Sekreter Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik yaptığı dönemde çalıştıklarını söyleyen muhtarlar ise, “Sizin başkan seçilmenizin ilimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Akademisyen olmanız dolayısıyla problemleri derinlemesine tahlil ediyorsunuz, hem de yereldeki sorunları biliyorsunuz. Sizin adaylığınızın Kocaeli için çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz” diyerek, Büyükakın’ın adaylığı konusunda düşüncelerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.