Büyükakın, YAS-DER’i konuk etti

Darıca 07.10.2019 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, YAS-DER’i konuk etti

Başkan Büyükakın, “Bizler herkesi kucaklayan bir anlayışla şehrimizin değerlerine sahip çıkıyoruz” dedi.

Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve yönetimini makamında konuk eden Başkan Büyükakın, kent genelindeki vatandaşlarla da buluşuyor. STK’larla görüş alışverişinde bulunan, mahallelerde bir araya geldiği her yaştan her bireyle de yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, Kocaeli’de insan odaklı gelecek tasavvuru geliştirmek için çalıştıklarını ifade etti.  Alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevreden spora her alanda halkın taleplerine dönük çözümleri üretmek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını STK temsilcilerine ve bir araya geldiği vatandaşlara ifade eden Başkan Büyükakın, konuklarıyla kadim değerlerin ve kültürlerin yaşatılmasının önemine de değinmeyi ihmal etmiyor. İHTİYACIMIZ OLAN HİZMETLERİ ÜRETİYORUZ Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, belli aralıklarla sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul ederken diğer taraftan da vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Belediye hizmetleri ve projeleri konusunda yoğun bir mesai yapan Başkan Büyükakın, halkla bir araya gelerek vatandaşlarla hasbihal etmeyi de her fırsatta sürdürüyor. STK temsilcilerini de makamında konuk eden ve kente dair önerileri dinleyen Başkan Büyükakın, “İşçi, memur, ev hanımı, iş insanı, esnafımız, genç-yaşlı ve kadın-erkek her insanımızla bir araya geliyoruz. Şehrimizin ihtiyacı olan hizmetleri halkımızla birlikte üretiyoruz” dedi.
Başkan Büyükakın, “Bizler herkesi kucaklayan bir anlayışla şehrimizin değerlerine sahip çıkıyoruz” dedi.

Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ve yönetimini makamında konuk eden Başkan Büyükakın, kent genelindeki vatandaşlarla da buluşuyor. STK’larla görüş alışverişinde bulunan, mahallelerde bir araya geldiği her yaştan her bireyle de yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, Kocaeli’de insan odaklı gelecek tasavvuru geliştirmek için çalıştıklarını ifade etti.  Alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevreden spora her alanda halkın taleplerine dönük çözümleri üretmek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını STK temsilcilerine ve bir araya geldiği vatandaşlara ifade eden Başkan Büyükakın, konuklarıyla kadim değerlerin ve kültürlerin yaşatılmasının önemine de değinmeyi ihmal etmiyor.

İHTİYACIMIZ OLAN HİZMETLERİ ÜRETİYORUZ

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, belli aralıklarla sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul ederken diğer taraftan da vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Belediye hizmetleri ve projeleri konusunda yoğun bir mesai yapan Başkan Büyükakın, halkla bir araya gelerek vatandaşlarla hasbihal etmeyi de her fırsatta sürdürüyor. STK temsilcilerini de makamında konuk eden ve kente dair önerileri dinleyen Başkan Büyükakın, “İşçi, memur, ev hanımı, iş insanı, esnafımız, genç-yaşlı ve kadın-erkek her insanımızla bir araya geliyoruz. Şehrimizin ihtiyacı olan hizmetleri halkımızla birlikte üretiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.