19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükakın, yılın ilk bebeğinin kulağına ezan okudu!

Kocaeli 01.01.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, yılın ilk bebeğinin kulağına ezan okudu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni yıl nedeniyle görev başında olan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutlarken, 2020’nin ilk dakikalarında dünyaya gelen Enes bebeğin de kulağına ezanını kendisi okudu.  Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanlarının yanı sıra, belediye personellerini de görev yaptığı yerlerde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2020’nin ilk dakikalarında Derince Eğitim Araştırma Hastanesinin Alikahya Yerleşkesi’nde ziyaret eden Büyükakın, 2020 yılının ilk doğan çocuklarının ailelerini kutladı. EZANINI OKUDU Yeni yılın sağlık ve huzur getirmesini ailelere ifade eden Başkan Büyükakın, 2020’nin ilk bebeği olan Enes’in kulağına ezanını ve ismini okumayı da ihmal etmedi. Başkan Büyükakın, Enes’in kulağına okuduğu ezan sonrası ise, “İsminle yaşa inşallah. Rabbin annene, babana, memleketine, vatanına ve milletine hayırlı uğurlu bir evlat etsin. Bahtın açık olsun. Yüzün hep gülsün inşallah” diyerek dualar etti. VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI Anne Hülya Mutlu ve Baba Ergün mutluyu tebrik eden Büyükakın, daha sonra sağlık çalışanları ve vatandaşların yeni yıllarını kutlayarak, ‘2020 yılının tüm çocuklarımıza mutluluklar getirmesini diliyorum. Onların sağlıklı büyümesi, aileleriyle huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesi en büyük arzumdur” dedi.  Ziyaret esnasında Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve diğer yetkililer de eşlik etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni yıl nedeniyle görev başında olan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutlarken, 2020’nin ilk dakikalarında dünyaya gelen Enes bebeğin de kulağına ezanını kendisi okudu. 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, yılbaşı gecesi görev yapan kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanlarının yanı sıra, belediye personellerini de görev yaptığı yerlerde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2020’nin ilk dakikalarında Derince Eğitim Araştırma Hastanesinin Alikahya Yerleşkesi’nde ziyaret eden Büyükakın, 2020 yılının ilk doğan çocuklarının ailelerini kutladı.

EZANINI OKUDU

Yeni yılın sağlık ve huzur getirmesini ailelere ifade eden Başkan Büyükakın, 2020’nin ilk bebeği olan Enes’in kulağına ezanını ve ismini okumayı da ihmal etmedi. Başkan Büyükakın, Enes’in kulağına okuduğu ezan sonrası ise, “İsminle yaşa inşallah. Rabbin annene, babana, memleketine, vatanına ve milletine hayırlı uğurlu bir evlat etsin. Bahtın açık olsun. Yüzün hep gülsün inşallah” diyerek dualar etti.

VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI

Anne Hülya Mutlu ve Baba Ergün mutluyu tebrik eden Büyükakın, daha sonra sağlık çalışanları ve vatandaşların yeni yıllarını kutlayarak, ‘2020 yılının tüm çocuklarımıza mutluluklar getirmesini diliyorum. Onların sağlıklı büyümesi, aileleriyle huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesi en büyük arzumdur” dedi.  Ziyaret esnasında Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve diğer yetkililer de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.