19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükdede Gebze'ye Geliyor

Gebze 24.05.2019 - 19:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükdede Gebze'ye Geliyor

Yönetiminde GOSB başkanı  Vahit Yıldırım, Faydasıçok Holding yönetim kurulu üyesi Fatih Faydasıçok, Birlik OSB yönetim kurulu başkanı Şenol Telli, Kılıç Nakliyat yönetim kurulu üyesi  Lokman Kılıç gibi tanınmış iş insanlarını yönetiminde bulunduran Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği Cumartesi günü iftar programı düzenliyor. MARSİAD'ın organize ettiği ve 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü GOSB Yönetim Merkezi’nde düzenlenecek olan iftar programının onur konuğu Sanayi ve Teknoloji Bakan yardımcısı Hasan Büyükdede. Sanayici ve iş insanları ile iftar yemeğinde bir araya gelecek olan Bakan yardımcısı, iftar sonrası katılımcılarla bir araya gelecek.  

Yönetiminde GOSB başkanı  Vahit Yıldırım, Faydasıçok Holding yönetim kurulu üyesi Fatih Faydasıçok, Birlik OSB yönetim kurulu başkanı Şenol Telli, Kılıç Nakliyat yönetim kurulu üyesi  Lokman Kılıç gibi tanınmış iş insanlarını yönetiminde bulunduran Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği Cumartesi günü iftar programı düzenliyor.
MARSİAD'ın organize ettiği ve 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü GOSB Yönetim Merkezi’nde düzenlenecek olan iftar programının onur konuğu Sanayi ve Teknoloji Bakan yardımcısı Hasan Büyükdede. Sanayici ve iş insanları ile iftar yemeğinde bir araya gelecek olan Bakan yardımcısı, iftar sonrası katılımcılarla bir araya gelecek.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.