19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz: 'Amacımız, en iyi hizmet!'

Gebze 30.10.2019 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz: 'Amacımız, en iyi hizmet!'

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Büyükgöz Mahalle Meclisleri’nde genel sorunları ele alırken vatandaşın taleplerini Halk Buluşmaları’nda dinliyor. HİZMET ETMEK İÇİN BU GÖREVE GELDİK Her platformda ulaşılabilir başkan olacağını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İmkanlar doğrultusunda ve hukuka uygun şekilde hizmet etmek için bu göreve geldik. Amacımız Gebzeli hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek. Bu sebeple hizmet vereceğiniz kişileri dinlemezseniz iyi hizmet verme şansınız olmaz. Biz düzenlediğimiz Halk Buluşmalarında, Mahalle Meclislerimizde ve Esnaf Buluşmalarımızda vatandaşımızı dinliyor, dertleriyle dertleniyor, çözüm bulmak için çabalıyoruz. MAHALLE MECLİSLERİNE DAVET ETTİ Hafta sonu yine Mahalle Meclislerimiz devam edecek Kasım sonuna kadar Mahalle Meclislerimizin birinci turunu tamamlamayı hedefliyoruz. Bu hafta 1 Kasım Cuma günü saat 18:30’da Hürriyet Mahallesi Mahalle Meclisimiz Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezinde, 2 Kasım Cumartesi saat 16:30’da Osman yılmaz Mahallesi Mahalle Meclisi Gebze Kültür Merkezinde ve 3 Kasım Pazar günü saat 16:00Da İnönü Mahallesi Mahalle Meclisi Necmettin Kuyucu İlköğretim Okulunda gerçekleşecek. Mahalle Meclislerimize tüm mahalle sakinlerimiz davet ediyorum” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Büyükgöz Mahalle Meclisleri’nde genel sorunları ele alırken vatandaşın taleplerini Halk Buluşmaları’nda dinliyor.

HİZMET ETMEK İÇİN BU GÖREVE GELDİK

Her platformda ulaşılabilir başkan olacağını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İmkanlar doğrultusunda ve hukuka uygun şekilde hizmet etmek için bu göreve geldik. Amacımız Gebzeli hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek. Bu sebeple hizmet vereceğiniz kişileri dinlemezseniz iyi hizmet verme şansınız olmaz. Biz düzenlediğimiz Halk Buluşmalarında, Mahalle Meclislerimizde ve Esnaf Buluşmalarımızda vatandaşımızı dinliyor, dertleriyle dertleniyor, çözüm bulmak için çabalıyoruz.

MAHALLE MECLİSLERİNE DAVET ETTİ

Hafta sonu yine Mahalle Meclislerimiz devam edecek Kasım sonuna kadar Mahalle Meclislerimizin birinci turunu tamamlamayı hedefliyoruz. Bu hafta 1 Kasım Cuma günü saat 18:30’da Hürriyet Mahallesi Mahalle Meclisimiz Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezinde, 2 Kasım Cumartesi saat 16:30’da Osman yılmaz Mahallesi Mahalle Meclisi Gebze Kültür Merkezinde ve 3 Kasım Pazar günü saat 16:00Da İnönü Mahallesi Mahalle Meclisi Necmettin Kuyucu İlköğretim Okulunda gerçekleşecek. Mahalle Meclislerimize tüm mahalle sakinlerimiz davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.