GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

BÜYÜKGÖZ BELEDİYEYE GÜÇ KATTI

Spor 19.10.2019 - 08:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BÜYÜKGÖZ BELEDİYEYE GÜÇ KATTI

28.Görkem Çiler Kurumsal Basın futbol turnuvasının açılış maçında Güçsan ile Gebze Belediyesi karşı karşıya geldiler. Turnuvanın açılış maçına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 41 numaralı forması

28.Görkem Çiler Kurumsal Basın futbol turnuvasının açılış maçında Güçsan ile Gebze Belediyesi karşı karşıya geldiler. Turnuvanın açılış maçına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 41 numaralı forması  ile başkan yardımcısı Sedat Çelik ile birlikte sahaya indi. Açılış vuruşunu yapan başkan Büyükgöz “Bu güzel organizasyona katılan tüm iştirakcılara başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir turnuva diliyorum. Centilmence mücadele edip, sosyal anlamda bir kaynaşmanın olmasını diliyorum” dedi. Başkan Büyükgöz’ün de forma giydiği maçta rakibi Güçsan karşısında geriye düşsede Gebze Belediyesi kazanmasını bildi. Başa baş geçen mücadele de Güçsan takım oyunlarını ile göz doldururken Gebze Belediye’de Berat ve Hakkı’nın üst düzey performansı maçın skorunu belirledi. Mücadeleden 5-3'lük’skorla galip ayrılan Gebze Belediyesi 3 puanı kazanan taraf oldu. MEDİCALPARK ÇELİK GİBİ Turnuvanın demirbaş ekipleri arasında yer alan TST TAMSAN bu yılda güçlenen kadrosu ile oldukça iddialıydı. Grupta ilk maçlarında Gebze Medicalpark ile Tamsan karşı karşıya geldiler. Beyin ve Sinir (Nöroşirürji) Opr.Dr.Hasan Çelik kaptanlığında sahaya çıkan Gebze Medicalpark ekibi maça oldukça iyi başladı. Hakan Altun’un talipsiz bir sakatlık yaşamasının da verdiği eksiklikle kalesinde golleri gören Tamsan bir ara 3-0 geriye kadar düştü. Ancak mücadeleyi elden bırakmayarak farkı kapatıp öne geçme çabasını Opr. Dr. Hasan Çelik attığı estetik ve kritik golleri ile maçın skorunu tayin eden isim oldu. Sahadan 5-4’lük skorla galip ayrılan Gebze Medicalpark galip gelmenin sevincini yaşadılar. YÜZYIL’IN GALİBİYETİ SARIOĞULLAR’INDAN Murat Aktaş kaptanlığında bu yıl masterların yıldız isimleri ile turnuva da boy gösterme kararı alan Gebze Yüzyıl Hastanesi ilk maçında grubun favori ekiplerinden Sarıoğulları Geri Dönüşüm karşısında puan alamamanın şokunu yaşadılar. Gebze Yüzyıl Hastanesi Genel  Müdürü Nadi Günal’ın büyük destek sunduğu ekip güçlü rakibi karşısında maça iyide başladı. Karşılıklı mücadelede golü bulan Sarıoğulları ekibi ilerleyen dakikalarda farkı da açtı. Mehmet Karakaya’nın müdahelesi ile skoru 3-2’ye getiren Gebze Yüzyıl Hastanesi son dakikalarda bulduğu pozisyonları da gole çeviremeyince sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Hüseyin Erdoğdu başkanlığındaki Sarıoğulları Geri Dönüşüm ekibinin çok önemli bir galibiyete imza atarak grupta iddialı olduğunu göstermiş oldu.
28.Görkem Çiler Kurumsal Basın futbol turnuvasının açılış maçında Güçsan ile Gebze Belediyesi karşı karşıya geldiler. Turnuvanın açılış maçına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 41 numaralı forması

28.Görkem Çiler Kurumsal Basın futbol turnuvasının açılış maçında Güçsan ile Gebze Belediyesi karşı karşıya geldiler. Turnuvanın açılış maçına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 41 numaralı forması  ile başkan yardımcısı Sedat Çelik ile birlikte sahaya indi. Açılış vuruşunu yapan başkan Büyükgöz “Bu güzel organizasyona katılan tüm iştirakcılara başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir turnuva diliyorum. Centilmence mücadele edip, sosyal anlamda bir kaynaşmanın olmasını diliyorum” dedi. Başkan Büyükgöz’ün de forma giydiği maçta rakibi Güçsan karşısında geriye düşsede Gebze Belediyesi kazanmasını bildi. Başa baş geçen mücadele de Güçsan takım oyunlarını ile göz doldururken Gebze Belediye’de Berat ve Hakkı’nın üst düzey performansı maçın skorunu belirledi. Mücadeleden 5-3'lük’skorla galip ayrılan Gebze Belediyesi 3 puanı kazanan taraf oldu.

MEDİCALPARK ÇELİK GİBİ

Turnuvanın demirbaş ekipleri arasında yer alan TST TAMSAN bu yılda güçlenen kadrosu ile oldukça iddialıydı. Grupta ilk maçlarında Gebze Medicalpark ile Tamsan karşı karşıya geldiler. Beyin ve Sinir (Nöroşirürji) Opr.Dr.Hasan Çelik kaptanlığında sahaya çıkan Gebze Medicalpark ekibi maça oldukça iyi başladı. Hakan Altun’un talipsiz bir sakatlık yaşamasının da verdiği eksiklikle kalesinde golleri gören Tamsan bir ara 3-0 geriye kadar düştü. Ancak mücadeleyi elden bırakmayarak farkı kapatıp öne geçme çabasını Opr. Dr. Hasan Çelik attığı estetik ve kritik golleri ile maçın skorunu tayin eden isim oldu. Sahadan 5-4’lük skorla galip ayrılan Gebze Medicalpark galip gelmenin sevincini yaşadılar.

YÜZYIL’IN GALİBİYETİ SARIOĞULLAR’INDAN

Murat Aktaş kaptanlığında bu yıl masterların yıldız isimleri ile turnuva da boy gösterme kararı alan Gebze Yüzyıl Hastanesi ilk maçında grubun favori ekiplerinden Sarıoğulları Geri Dönüşüm karşısında puan alamamanın şokunu yaşadılar. Gebze Yüzyıl Hastanesi Genel  Müdürü Nadi Günal’ın büyük destek sunduğu ekip güçlü rakibi karşısında maça iyide başladı. Karşılıklı mücadelede golü bulan Sarıoğulları ekibi ilerleyen dakikalarda farkı da açtı. Mehmet Karakaya’nın müdahelesi ile skoru 3-2’ye getiren Gebze Yüzyıl Hastanesi son dakikalarda bulduğu pozisyonları da gole çeviremeyince sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Hüseyin Erdoğdu başkanlığındaki Sarıoğulları Geri Dönüşüm ekibinin çok önemli bir galibiyete imza atarak grupta iddialı olduğunu göstermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.