Büyükgöz broşür dağıtıp, mitinge davet etti!

Gebze 14.03.2019 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz broşür dağıtıp, mitinge davet etti!

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Mimar Sinan mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek mitinge davet etti. Seçim Kordinasyon Merkesi çalışmaları kapsamında Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşlara broşür dağıtan Büyükgöz, 19 Mart Salı günü İzmit Milli İrade Meydanı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Kocaeli mitingine davet etti.   "HEP BİRLİKTE OLALIM" Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükgöz, "Bugün Mimar Sinan mahallesindeyiz. 12 Ocak'ta adaylığımızın tebliğ edilmesinden bu yana Gebze'de hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Biz Gebze'ye, bu aziz millete sevdalıyız. Gönülden çalışıyor, 1 Nisan'dan sonra Gebze'de gönül belediyeciliği yapacağımızı hemşerilerimize anlatıyoruz. Gebzeli hemşerilerimizi Türkiye'de gönül belediyeciliğinin mimarı,  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Kocaeli mitingimize davet ediyorum. Bu tarihi günde hep birlikte olacağız" dedi

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Mimar Sinan mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek mitinge davet etti.
Seçim Kordinasyon Merkesi çalışmaları kapsamında Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşlara broşür dağıtan Büyükgöz, 19 Mart Salı günü İzmit Milli İrade Meydanı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Kocaeli mitingine davet etti.  
"HEP BİRLİKTE OLALIM"
Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükgöz, "Bugün Mimar Sinan mahallesindeyiz. 12 Ocak'ta adaylığımızın tebliğ edilmesinden bu yana Gebze'de hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Biz Gebze'ye, bu aziz millete sevdalıyız. Gönülden çalışıyor, 1 Nisan'dan sonra Gebze'de gönül belediyeciliği yapacağımızı hemşerilerimize anlatıyoruz. Gebzeli hemşerilerimizi Türkiye'de gönül belediyeciliğinin mimarı,  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Kocaeli mitingimize davet ediyorum. Bu tarihi günde hep birlikte olacağız" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.